INTERVIEW. Dirk Kuyt koestert titel met Beerschot: “Even uniek als mooiste momenten bij Liverpool en Feyenoord”

“Mijn naam zal altijd een groot voordeel zijn, soms een nadeel.” Na een mislukt eerste hoofdstuk in Nederland, bij ADO Den Haag, werd het trainerschap in België bij Beerschot voor Dirk Kuyt (43) een voltreffer. Interview met de voormalige cultheld van Feyenoord en Liverpool over zijn visie op voetbal, werken en leven in Antwerpen, én de vraag of er al een weddenschap loopt met Mark van Bommel. 

Meer krantenkoppen in België

Start@K, voor ondernemende studenten, start academiejaar met KICK-OFF-evenement

Op dinsdag 15 oktober organiseert Start@K de vijfde editie van KICK-OFF. Op het programma van het netwerkevent staan panelgesprekken met student-ondernemers en een keynote van Lukas Van Quickelberghe van Grounds Up, die koffiegruis upcyclet tot herbruikbare grondstoffen.
The post Start@K, voor ondernemende studenten, start academiejaar met KICK-OFF-evenement appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stemmenkanon uit Olen Bart ‘Big Brother’ Van Opstal boos op CD&V: “Het is een grote schande dat ze de populairste politicus aan de kant schuiven”

"CD&V zal niet praten met het Vlaams Belang in Olen", dat zegt de lijsttrekker van CD&V, Kris Gebruers. Bart Van Opstal (Vlaams Belang) is erg misnoegd dat zijn partij niet als evenwaardig wordt gezien. "Het is wansmakelijk dat ik als grote winnaar niet eens wordt gebeld door CD&V." Gebruers benadrukt dat zijn partij voor de verkiezingen al gezegd had dat

Lees meer »

Politicoloog Herwig Reynaert reageert op lage opkomst: “Ik ben verbaasd. Omdat het over lokale verkiezingen gaat”

Het lijkt erop dat bij de gemeenteraadsverkiezingen in heel Vlaanderen een stevige duik in de opkomstcijfers wordt vastgesteld. “Ik ben verbaasd”, zo reageert UGent-politicoloog Herwig Reynaert.
The post Politicoloog Herwig Reynaert reageert op lage opkomst: “Ik ben verbaasd. Omdat het over lokale verkiezingen gaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Dingenen en Anouck Luyten maken musicaldebuut in ‘Pretty Woman’

Vanaf 23 maart 2025 brengt producent Deep Bridge voor het eerst ‘Pretty Woman – De Musical’ op de planken in Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Hasselt). Vlaamse schone Helle Vanderheyden mag in deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, in de voetsporen treden van Hollywood-legende Julia Roberts als de flamboyante escorte Vivian Ward.
The post Tom Dingenen en Anouck Luyten

Lees meer »

Boeing schrapt 17.000 jobs

09:30 Boeing gaat door een diep dal en grijpt in. ‘Ons bedrijf zit in een moeilijke positie en het is moeilijk om de uitdagingen waar we samen voor staan, te overschatten’, zei CEO Kelly Ortberg.

Lees meer »