“Ik denk dat Romelu het op tijd aangaf”: Lukaku vraagt zelf om wissel na blessure, ernst moet nog blijken

Plots ging hij zitten. En was het einde verhaal. AS Roma-aanvaller Romelu Lukaku (30) deed teken naar zijn rechterbeen en moest tegen AC Milan (2-1) na een halfuur voetballen naar de kant. Het moet nog blijken wat de schade is. Zijn coach De Rossi: “Ik denk dat hij het op tijd aangaf.” En ook het feit dat hij na de wedstrijd de kwalificatie met zijn ploegmaats vierde, lijkt goed nieuws. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”
The post Vrouw (62)

Lees meer »

Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht naar nieuwe jonge kandidaten voor onze partij”

Samenplus doet voor de derde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie. “Dat een deel van onze partij naar een nieuwe politieke beweging overstapte, belet ons niet met volle overtuiging naar de kiezer te stappen en de vastberadenheid is sterker dan ooit”, zegt Kimara Goethals.
The post Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht

Lees meer »

Britse minister van Cultuur laat hoge prijzen voor Oasis-tickets onderzoeken

Lisa Nandy, de Britse minister van Cultuur, laat een onderzoek uitvoeren naar de hoge ticketprijzen voor de reünieconcerten van de band Oasis. Er wordt met name gekeken naar het “dynamische prijsmechanisme” van ticketverkoper Ticketmaster. Dat mechanisme past de ticketprijzen automatisch aan op basis van de vraag, wat leidt tot prijsstijgingen zodra de populariteit van een evenement toeneemt.

Lees meer »

Na meer dan acht maanden staan woningen uit ‘Huis gemaakt’ eindelijk te koop: “Het resultaat mag er écht zijn”

Het heeft ruim acht maanden geduurd, maar de panden van de twee verliezende koppels uit het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ staan eindelijk te koop. Vanaf vandaag kan iedereen een bod uitbrengen en op 14 september wordt er een exclusieve kijkdag georganiseerd voor alle geïnteresseerden. Wij kregen nu al een rondleiding in beide woningen en vroegen de makelaar waarom het zó lang

Lees meer »

“Nieuwe klap in gezicht familie”: Oostkerkenaar Jamy (25) in beroep mee verantwoordelijk gesteld voor eigen dood

Bijna vier jaar nadat Oostkerkenaar Jamy Destickere (25) om het leven kwam bij een motorongeval in Dudzele, krijgt zijn familie opnieuw een bittere pil te slikken. In beroep oordeelde de rechtbank dat de jongeman mee verantwoordelijk is voor de fatale aanrijding met een bejaarde fietser. De politierechter had de nu 83-jarige man nog volledig aansprakelijk gesteld. “Maar als het slachtoffer

Lees meer »

Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden

De belangrijkste dag van de paardenwedstrijden in Waregem zal de 13-jarige Mathis Moeykens uit Ingelmunster niet vlug vergeten, want hij won twee ponywedstrijden.
The post Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevluchte automobilist in Nederland weigert uit visvijver te komen na dubbel ongeval, agent overtuigt hem met sigaret

Een bizar incident na een ongeval in Nederland: een automobilist koos zaterdagmiddag voor een wel heel bijzondere vluchtroute nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. Na een dubbel ongeluk op de Zeilbergsestraat in Deurne, nabij Eindhoven, stapte de man uit zijn voertuig en liep hij weg. Verderop dook hij in een waterplas. De man weigerde vervolgens naar de kant te zwemmen.

Lees meer »

Op de Mercator met ex-directeur scholengroep Stroom Chris Vandecasteele: “Ik ben 60 jaar, maar wil nog lang niet op pensioen”

De start van het schooljaar verliep wat anders voor gewezen algemeen directeur Chris Vandecasteele van scholengroep Stroom. Na een hectische tien jaar neemt hij even tijd voor zichzelf maar blijft het onderwijs trouw. “Ik heb een hele grote band met Oostende want ik was hier in mijn jeugd en bijna hele loopbaan actief”, zegt de gewezen topman van het GO!

Lees meer »

“Het is een gewoonte”: ‘Super Lukaku’ scoort alweer bij debuut en zet Napoli zo op weg naar onverhoopte zege tegen Parma

Het is geen zekerheid, maar wel een constante in zijn carrière. Romelu Lukaku (31) heeft een patent op een droomdebuut bij een nieuwe club. Was in het Stadio Diego Maradona in Napels niet anders. Amper 28 minuten had Lukaku nodig om zichzelf bij Napoli te lanceren. In blessuretijd bezorgde ‘Big Rom’ zijn club de drie punten tegen een moedig Parma.

Lees meer »

Economisch Huis: “Leegstand winkelpanden in Oostende blijft dalen”

De leegstand van de Oostendse handelspanden blijft dalen. Zo blijkt uit de meest recente tellingen van het Economisch Huis Oostende, uitgevoerd begin september. Met een totaal van 1.958 handelspanden in de stad zijn er momenteel 181 panden leegstaand, waarvan 17 in verbouwing zijn. “Dit brengt de leegstandsratio in de stad op slechts 9,24 procent”, luidt het.
The post Economisch

Lees meer »