Gaspedaal raakt bekneld of schiet los: Tesla laat gaspedalen van duizenden Cybertrucks vervangen

Een opvallend probleem bij de Cybertruck, de futuristisch ogende monsterpick-up van Tesla. Er blijkt iets grondig mis met de gaspedalen in tal van voertuigen. Tesla roept bijna 3.900 Cybertrucks terug om de gaspedalen te repareren of te vervangen. 

Meer krantenkoppen in België

Een wieltjeszuiger van AI

19:18 In het zog van Nvidia verkent ook de Amerikaanse producent van geheugenchips Micron ongekende hoogten op de beurs. Woensdag moet Micron bewijzen dat het die steile opgang waard is.

Lees meer »

Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen”

Na de geslaagde viering van 40 jaar verbroedering tussen Zillebeke en Seelbach kwam het bestuur samen om een vervolg te geven aan de jumelage die al begin de jaren tachtig het levenslicht zag. Om de vereniging verder uit te bouwen, werd een vernieuwd bestuur gekozen.
The post Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen” appeared first

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is er bij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

LIVE. Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

Personeel van Antwerpse gevangenis staakt na gewelddadige incidenten

In Antwerpen legt het personeel van de gevangenis in de Begijnenstraat 24 uur het werk neer als protest tegen een opeenvolging van gewelddadige incidenten. Dat zegt de socialistische vakbond ACOD. Medewerkers worden er steeds vaker het slachtoffer van geweld, klinkt het, als gevolg van de overbevolking enerzijds en onderbezetting van personeel anderzijds.

Lees meer »

Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden

Gilbert Desmet is vannacht op 93-jarige leeftijd overleden. Desmet, sinds 2021 ereburger van Lichtervelde, was de oudste nog in leven zijnde geletruidrager. In zijn ganse carrière behaalde Smetje 101 overwinningen, zowel in eendagskoersen als in rittenkoersen.
The post Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes

Zondag 30 juni wordt een hoogdag voor de Ieperse deelgemeente Boezinge en zijn vele verenigingen. Op ‘Boezinge op z’n Zondags’ kunnen bezoekers wandelen, fietsen en varen met het hele gezin langs de verborgen plekjes van Boezinge.
The post Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes appeared first on KW.be.

Lees meer »