Tuchtstraf in zaak-Chovanec vernietigd wegens “partijdigheid van minister Verlinden”

De Raad van State heeft in de zaak rond de dood van Jozef Chovanec de tuchtstraf vernietigd tegen hoofdcommissaris Danny E., het voormalige hoofd van de luchtvaartpolitie. De Raad vond dat minister Annelies Verlinden (CD&V), die de politieman moest beoordelen, zich partijdig over hem had uitgelaten in het parlement.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook met zijn eigen keu gaat Brecel meteen onderuit: ex-wereldkampioen uitgeschakeld door Chinees Pang Junxu op Snooker Masters in Saudi-Arabië

Luca Brecel (WS-6) heeft zich dinsdag in Riyadh niet voor de achtste finales van het Saudi Arabia Snooker Masters kunnen plaatsen. In de eerste ronde moest de 29-jarige Limburger met 5-2 het onderspit delven voor de Chinees Pang Junxu (WS-28). En dat met z’n eigen keu, nadat die in allerijl nog werd overgevlogen vanuit Rome waar die oorspronkelijk was achtergebleven.

Lees meer »

Action painting in Galerie Blomme

De tentoonstellingen in Galerie Blomme gaan in september van start met de komst van stadsgenoot Eddy Vandenberghe. “Ik ga niet alleen mijn jongste werken tonen, maar ook ter plaatse zelf schilderen in de ware betekenis van action painting dus.”
The post Action painting in Galerie Blomme appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw directieteam voor De Kreke en De Linde

De twee gemeentescholen in Kortemark en Zarren beginnen het nieuwe schooljaar met een nieuw directieteam. Directeur Johan De Cock nam afscheid van de school en waagt zich aan een andere succesvolle uitdaging in een nieuwe school. Er moest een nieuwe directeur komen en De Cock wordt vervangen door Jeroen Tolpe en Sarah Buyse, die voortaan
The post Nieuw directieteam

Lees meer »