Treinbegeleider laat trein in volle ochtendspits niet vertrekken wegens te vol: “Hij doet zichzelf daar geen cadeau mee”

Een trein die woensdagmorgen vanuit Gent Sint-Pieters richting Brussel moest sporen, zat zo vol dat de treinconducteur beslist heeft dat hij niet mocht vertrekken. Pas nadat een groep reizigers weer was uitgestapt, zette hij het licht op groen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVESTREAM. Evenepoel wil ploegmaat Magnier naar nieuwe zege loodsen, kijk als HLN-abonnee nu LIVE naar de vijfde rit in de Tour of Britain

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (die morgen eindigt). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis”

“Het irriteert me mateloos. Die man heeft nul schuldinzicht en blijft een gevaar. Hij werd wéér betrapt. Ik vraag u: haal hem weg uit de maatschappij en stuur hem naar de gevangenis.”
The post Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bloemetje voor Jenny Standaert, een schat van een vrouw

“Jenny Standaert is een schat van een vrouw met een gouden hart”, mailt Caroline Van Acker naar KW. “Nooit is iets haar teveel. Alles doet ze met een glimlach. Dit verdient zeker een bloemetje!” En dus trokken we naar Sint-Andries Brugge.
The post Een bloemetje voor Jenny Standaert, een schat van een vrouw appeared first on KW.be.

Lees meer »

OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit

OCHO Dance Studio zet het seizoen in met veel muzikale schwung én pakt uit met een nog uitgebreider lessenaanbod. Want OCHO-ds wil iedereen in Veurne, van de allerjongste tot de iets oudere Veurnaars, inspireren om op een leuke manier te bewegen.
The post OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Olieprijs op laagste niveau in anderhalf jaar

Een vat Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee, werd vrijdag opnieuw goedkoper en bereikte het laagste peil in anderhalf jaar. De prijs zakte vrijdag met 2,23 procent tot 71,07 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI werd eveneens 2,26 procent goedkoper tot 67,59 dollar per vat.

Lees meer »