Meer belastingen voor de grote vermogens? Zelfs liberalen zijn voor

Grote vermogens meer laten bijdragen: het is een links dada. Maar ook centrumpartijen zoals CD&V en Open VLD vinden dat de sterkste schouders de grootste lasten moeten dragen. Al ziet niet iedereen daar dezelfde betekenis in.

 

Meer krantenkoppen in België

“596 krijgsgevangenen gruwelijk mishandeld en vermoord in één week tijd.” Zo gingen de Russen tekeer bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »

Barry Callebaut sluit fabriek in Italië

Chocoladereus Barry Callebaut, die een grote aanwezigheid heeft in België, sluit zijn fabriek in het Italiaanse Intra, aan het Lago Maggiore. Dat heeft het bedrijf gemeld in een brief aan het personeel. Barry Callebaut verwijst voor de beslissing naar de beperkte toekomstige rendabiliteit en de logistieke complexiteit van de site.

Lees meer »

Within Temptation treedt in oktober twee avonden op in de Lotto Arena én brengt nu de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ uit: “Ik ben nu vrijer om te zeggen waar ik voor sta!”

Fans van Within Temptation kijken uit naar begin oktober, want op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staat Within Temptation twee avonden in de Lotto Arena in Antwerpen. Geen zin om zolang te wachten om deze groep aan het werk te zien? Koop dan zeker en vast de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ aan. Recent spraken we met zangeres Sharon Den

Lees meer »

GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem

Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het Gemeenschapsonderwijs (GO!), heeft maandag een bezoek gebracht aan het Atheneum Avelgem. Hij volgde er mee met een ondersteuner van het leersteuncentrum Pixsy, dat leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften helpt.
The post GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM: “Mijn motor moet ’s ochtends eerst wat op gang komen. Gelukkig is er koffie”

Ze fleurde als presentator al de middag van MNM op en als reporter de Olympische Spelen afgelopen zomer. Nu mag Imane Boudadi (26) uit Vlamertinge bij Ieper ook de ochtend opvrolijken bij MNM. De rijzende ster van de radiozender praat voluit over de liefde voor radio, haar grootouders en… Pamela Anderson.
The post Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM:

Lees meer »