LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS. Michael van Gerwen moet afdruipen in Rotterdam na verlies tegen Luke Humphries

Het publiek in de Ahoy in Rotterdam wordt getrakteerd op een verrassende avond. Nadat toptalent Luke Littler het dartstoneel al vroeg moest verlaten, is ook thuisspeler Michael van Gerwen al vroeg uitgeschakeld tegen Luke Humphries. Wie wint deze Premier League-avond? Volg het op deze pagina of kijk bij VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

“Niet de bedoeling dat Evenepoel weer naar Tourgewicht gaat”: ploegleider Klaas Lodewyck over de laatste “cruciale” weken richting WK

“De twee weken die nu volgen worden cruciaal.” Ploegleider Klaas Lodewyck weet dat de weg naar een nieuwe wereldtitel er een is met uitdagingen voor Remco Evenepoel. “Zijn Tourgewicht zal hij wellicht niet meer halen.” Toch leeft de dubbele olympische kampioen in Engeland zonder druk toe naar zijn laatste grote doel van het jaar.

Lees meer »

Economisch Huis: “Leegstand winkelpanden in Oostende blijft dalen”

De leegstand van de Oostendse handelspanden blijft dalen. Zo blijkt uit de meest recente tellingen van het Economisch Huis Oostende, uitgevoerd begin september. Met een totaal van 1.958 handelspanden in de stad zijn er momenteel 181 panden leegstaand, waarvan 17 in verbouwing zijn. “Dit brengt de leegstandsratio in de stad op slechts 9,24 procent”, luidt het.
The post Economisch

Lees meer »

Team Ypes-Delrue klopt Nederlanders en Fransen op vijfde EK Powertoolracing

Met een uitverkocht kippenfestijn en 19 deelnemers voor het EK Powertoolracing kan de Landelijke Gilde van Bikschote tevreden terugblikken op een geslaagd feestweekend. Opvallend is de steeds grotere internationale belangstelling voor het ludieke kampioenschap, al moesten de Nederlandse en Franse teams wel nog de duimen voor het lokale Team Ypes-Delrue.
The post Team Ypes-Delrue klopt Nederlanders en Fransen op

Lees meer »