Cisco vindt cyberveiligheid opnieuw uit in het AI-tijdperk

13:23 De Amerikaanse maker van netwerkapparatuur Cisco Systems kondigt een ‘baanbrekende oplossing’ aan die bedrijven beschermt tegen IT-kwetsbaarheden. AI moet hackers die misbruik maken van zwakke plekken… 

Meer krantenkoppen in België

Stroompanne bij Cambio opgelost: autodelen in Vlaanderen wordt hervat

Autodeel-bedrijf Cambio lag zondag urenlang plat. Hierdoor was het nergens in Vlaanderen nog mogelijk om deelauto’s te gebruiken. Rond 14.30 uur werd het probleem verholpen en kon het autodelen weer hervatten. “Door het slechte weer in Duitsland was er een grote stroompanne”, klinkt het bij Geert Gisquière, directeur van Cambio.

Lees meer »

Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen

De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft dinsdag de definitieve olympische ranking bekendgemaakt. Voor dertien Belgen is dat goed nieuws en ook voor Philip Milanov. Hij mag zich in het discuswerpen opmaken voor Parijs.
The post Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Tractorbestuurder wijkt uit voor tegenligger en rijdt elektriciteitspaal omver in Handzame: “Jammer, ik wou wél plaats maken”

Een bestuurder van een tractor met aalkar reed dinsdagochtend een elektriciteitspaal omver in de Amersveldestraat in Handzame bij Kortemark. De paal knakte af en kwam over de volledige breedte van de weg te liggen met de kabels over de grond. “Ik moest uitwijken voor een personenauto die geen plaats wilde maken. Bij het achteruit rijden, reed ik de paal omver”,

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om co-voorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het co-voorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »