Als Rusland ook deze plaats verovert, dan komt droom Poetin dichtbij

Chasiv Yar is het volgende grote doel van het Russische leger, zegt de Oekraïense opperbevelhebber Oleksandr Sirski. Als Rusland ook die plaats verovert, dan komt de droom van Poetin dichtbij. En dat liefst voor 9 mei.

 

Meer krantenkoppen in België

Ziekenhuis helpt Land of Love voor goed doel

Volgend jaar in het hemelvaartsweekend nemen weer drie teams van acht medewerkers van het ziekenhuis AZ Delta deel aan de fietshappening ‘De 1000 km voor Kom op tegen Kanker’. Om aan de start te komen, dienen ze 5.500 euro per ploeg te verzamelen, of 16.500 euro in totaal. Om geld in het laatje te krijgen,
The post Ziekenhuis helpt

Lees meer »

Schade aan bovenleiding in Beernem: één spoor tussen Brugge en Aalter in gebruik

De herstellingswerkzaamheden aan de bovenleiding tussen Oostkamp en Maria-Aalter verlopen moeizamer dan verwacht. Tientallen medewerkers van Infrabel werken in ploegen de klok rond, meldt de spoorwegnetbeheerder. Maandagmiddag is een van de drie sporen al in gebruik.
The post Schade aan bovenleiding in Beernem: één spoor tussen Brugge en Aalter in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee doden bij aanslag op Westelijke Jordaanoever

Minstens 2 Israëli’s zijn gedood bij een vermoedelijke Palestijnse aanval op de Westelijke Jordaanoever. De slachtoffers zouden omgekomen zijn toen aanvallers het vuur openden op een voertuig nabij Tarkumija. Volgens de Israëlische reddingsdienst Zaka gaat het om 2 mensen van rond de 30 jaar.

Lees meer »

Elton John in tranen na zien van eigen documentaire ‘Never Too Late’: “Ik wil dat iedereen me herdenkt als een geweldige vader”

In de nieuwe documentaire ‘Elton John: Never Too Late’ vertellen de makers het verhaal van de iconische zanger Elton John (77). Het belicht niet alleen de successen van zijn muzikale carrière, maar geeft ook een inkijk in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij de documentaire zelf ziet op het filmfestival in Toronto, raakt hij ontroerd. “Ik wil dat er op mijn

Lees meer »

Drie doden nadat vliegtuigje crasht in Amerikaanse woonwijk

Een klein vliegtuig is zaterdag neergestort op woningen in Fairview, in de Amerikaanse staat Oregon. Drie mensen kwamen daarbij om het leven: de twee inzittenden van het vliegtuig en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt. Dat meldt de lokale nieuwszender ‘Fox12 Oregon’.

Lees meer »

Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin”

FC Gullegem opende het nieuwe seizoen met een 0-0-gelijkspel op Dikkelvenne. Zondag aan huis tegen het Oost-Vlaamse Voorde-Appelterre hopen de rood-witten hun trouwe supporters op een eerste overwinning te vergasten. “Dat moet kunnen”, kruist doelman Juliaan Laverge de vingers.
The post Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin” appeared first on KW.be.

Lees meer »