‘Westerse’ datingshow met kortgerokte deelneemster veroorzaakt ophef in Marokko: “Niet in overeenstemming met onze cultuur”

De lancering van een datingshow op Youtube heeft tot ophef geleid in Marokko. Op sociale media regent het negatieve reacties op Blind date by outfit, waarin deelnemers een partner kiezen op basis van hun outfit, en de Marokkaanse justitie is zelfs een onderzoek gestart.

 

Meer krantenkoppen in België

“Urenlang afgemat en uitgescholden en ze kreeg bierdouche over zich”: zo beleefde prinses Amalia haar studentendoop

Haar grote droom is in vervulling gegaan. De Nederlandse kroonprinses Amalia (20) is officieel lid geworden van het Amsterdamsch Studenten Corps, de grootste studentenclub van het land. Om er écht bij te horen, moest de oudste dochter van Willem-Alexander (57) en Máxima (53) een studentendoop ondergaan. En volgens ‘Story NL’ had haar ‘koninklijke status’ daar geen enkele waarde. “Amalia zal

Lees meer »

Vlaams Belang Nieuwpoort stelt zijn kandidaten voor: “Nadruk op veiligheid, mobiliteit en sociale voorzieningen”

Met een lijst van acht kandidaten, gelijk verdeeld tussen vier dames en vier heren, is Vlaams Belang vastberaden om haar stempel te drukken op de lokale politiek. “Onze lijst is rond”, zegt voorzitter en lijsttrekker Ronny Van de Voorde met zichtbare voldoening. Als voorzitter van de lokale afdeling heeft hij de verantwoordelijkheid genomen om de lijst samen te stellen.

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Marc Soler wint op mythische slotklim in Vuelta, Ben O’Connor redt rode leiderstrui met vijf seconden

Nadat Wout van Aert met een nieuwe pijnlijke val zijn rampjaar compleet maakte, heeft Ben O’Connor via een secondenspel zijn leiding in het algemeen klassement van de Vuelta behouden. Hij moest vrezen voor zijn rode trui nadat hij vroeg loste, maar de Australiër hield vijf seconden over. Uitstel van executie weliswaar, met Roglic die nu helemaal in zijn slipstream zit.

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. De man achter het interne onderzoek dat de VRT op zijn grondves­ten doet daveren: “Geen sprake van slachtoffer en dader tussen die twee”

“Ik ben gevraagd om bruggen te bouwen”, zegt Rob van Eijbergen, de bemiddelaar die in april werd aangesteld door VRT. Maar de machtsstrijd tussen twee afdelingen bleek een brug te ver. De professor zag bij Ricus Jansegers (58) en Lotte Vermeir (39) “te weinig zelfreflectie” en geeft bij HLN voor het eerst inzicht in het onderzoek dat leidde tot de

Lees meer »