Rechtbank maakt brandhout van claim RSC Anderlecht tegen Humo-journalist: “Men kan zich niet van indruk ontdoen dat het de bedoeling was om te intimideren”

Humo-journalist Jan Hauspie moet dan toch geen schadevergoeding betalen aan voetbalclub Anderlecht. De Brusselse burgerlijke rechtbank maakte brandhout van de eis tot een schadevergoeding van 50.000 euro. Die was er gekomen omdat de club naar eigen zeggen schade zou hebben geleden door een kritisch stuk van de journalist. “Men heeft zich niet de minste moeite getroost om de beweerde schade op zelfs maar de meest rudimentaire wijze te onderbouwen”, aldus de rechter. 

Meer krantenkoppen in België

Na meer dan acht maanden staan woningen uit ‘Huis gemaakt’ eindelijk te koop: “Het resultaat mag er écht zijn”

Het heeft ruim acht maanden geduurd, maar de panden van de twee verliezende koppels uit het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ staan eindelijk te koop. Vanaf vandaag kan iedereen een bod uitbrengen en op 14 september wordt er een exclusieve kijkdag georganiseerd voor alle geïnteresseerden. Wij kregen nu al een rondleiding in beide woningen en vroegen de makelaar waarom het zó lang

Lees meer »

Expertise- en ontmoetingscentrum ‘House of Manufacturing’ geopend: “Samenbrengen van spelers is de succesformule”

POM West-Vlaanderen opende 5 september samen met PTI Kortrijk, Agoria en Sirris het expertise- en ontmoetingscentrum House of Manufacturing aan de Graaf Karel de Goedelaan. Deze site biedt bedrijven in de maakindustrie inspiratie en ondersteuning op maat voor de integratie van slimme technologieën, huisvest onder meer het industriële labo van Sirris en 6.500 m² aan moderne opleidingsruimtes in het Technicum

Lees meer »

Het geheime plan om prins Harry weer naar het Verenigd Koninkrijk te laten terugkeren: “Opnieuw een bescheiden rol opnemen in de koninklijke familie”

Britse vrienden van prins Harry hebben verrassende berichtjes ontvangen vanuit Californië, waar de hertog van Sussex nu al vier jaar lang woont. Er moet nog veel water door de zee vloeien en werk worden verzet, maar zijn vrienden hopen stiekem op een terugkeer van de hertog van Sussex naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »

Ingelmunster huldigt Glen Cuyle voor prestatie op Olympische Spelen: “Je bent in staat om voor het allerhoogste te gaan”

Dat Ingelmunster een echte sportgemeente is en blijft is al langer geweten. Er wordt massaal aan sport gedaan door jong en oud. Er wordt bij gevolg elke dag intensief getraind door de vele clubs die in de Brigandsgemeente actief zijn. Heel veel clubs zijn bovendien actief in de verschillende nationale en provinciale competities en met succes. Het ultieme bewijs daarvoor

Lees meer »

Pronkstuk van Nationaal Visserijmuseum in Koksijde: potvis Valentijn eindelijk te bewonderen

Potvis Valentijn is opnieuw thuis in Koksijde. 35 jaar nadat hij aanspoelde op het strand van Sint-André in Oostduinkerke. In het Nationaal Visserijmuseum is een nieuwe vleugel volledig aan het skelet gewijd. Dat weegt meer dan één ton en is dertien meter lang.
The post Pronkstuk van Nationaal Visserijmuseum in Koksijde: potvis Valentijn eindelijk te bewonderen appeared first on

Lees meer »

Uniek optreden van Katrien Verfaillie

Van een opvallend concert gesproken: zangeres, componiste en pianiste Katrien Verfaillie trad in Snaaskerke in de productiehal van betonproducent Lithobeton op voor zo’n honderd toeschouwers in het kader van haar project ‘Van Dorp tot Dorp, van Krak tot Krak’. “Dorpen zijn voor mij een speciale plek”, zegt Katrien, afkomstig uit Stavele. “Tijdens de concertreeks vraag
The post Uniek optreden

Lees meer »