Overleeft Club ‘de hel van Toumba’? “Ze zullen er álles aan doen om het kot op stelten te zetten”

‘Highway to hell’. Aan waarschuwingen geen gebrek, maar hoe warm wordt het straks écht in Thessaloniki voor Club Brugge? Waarnemers en ervaringsdeskundigen over ‘de hel van Toumba’: “Eigenlijk moet je er gewoon van genieten.” 

Meer krantenkoppen in België

Klacht tegen Glenn Anné van partij ‘ieder1’ in Aartselaar voor schending van de privacy van de kiezers: “Valse beschuldiging”

In Aartselaar wordt Glenn Anné van de partij ‘ieder1’ beschuldigd van schending van de privacy van de kiezers. De klacht komt van Raf Rottiers van eenmanspartij ‘Sterk 1’. Anné heeft uitgezocht wie de nieuwe inwoners zijn van Aartselaar en heeft hen een persoonlijke brief gestuurd met verkiezingspubliciteit. Volgens Rottiers zou hij daarvoor de gegevens van de kieslijsten van de vorige

Lees meer »

Véronique De Kock zou niet meer zo jong deelnemen aan Miss België: “Ik was een te makkelijke prooi voor oplichters”

Fanatieker dan Véronique De Kock (47) maken ze ze niet. De ex-Miss België smijt zich volledig als speurder – of moeten we zeggen: stalker? – in The Masked Singer, en deinst er niet voor terug haar ongezouten mening te geven. Story kliste haar voor een openhartig gesprek over haar gezondheidsproblemen, ontmoetingen met Cameron Diaz en lepe ontmaskertrucjes. “Sommige mensen kregen

Lees meer »

“Jij kan écht niet zingen”: bizar optreden van Eikeltje zorgt voor verwarring in ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

John Crombez sluit campagne af door op te treden in de Twilight

Zaterdagavond heeft lijsttrekker John Crombez (Vooruit +) de verkiezingscampagne afgesloten met een muzikale noot. In de Twilight in de Langestraat gaf hij een stevig rockoptreden met enkele muzikanten waarmee hij 30 jaar geleden ook al speelde. Heel wat kandidaten waren aanwezig en zagen hoe de kandidaat-burgemeester de basgitaar beroerde.
The post John Crombez sluit campagne af door op te

Lees meer »

“Haar sprankelend enthousiasme is een waardevolle eigenschap”: Mama van Pauline Van Marcke over haar rasechte politica

Trots is ze, de Anzegemse, megatrots! Pauline Van Marcke is de eerste vrouwelijke burgemeester van Groot-Anzegem en bovendien ook nog eens Vlaanderens jongste. En dat zet heel wat in beweging, niet in het minst bij haar mama. “Pauline is opgegroeid in een politiek nest. Van jongs af aan heeft ze de microbe meegekregen.”
The post “Haar sprankelend enthousiasme is

Lees meer »

Zo stemde Veurne: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Veurne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Veurne.
The post Zo stemde Veurne: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ardèche en andere Franse regio’s geteisterd door “ongeziene” regenval, tot ruim 600 millimeter regen in 48 uur

Het zuiden van Frankrijk is getroffen door bijzonder zware regenval. In bepaalde delen van de Ardèche viel meer dan 600 millimeter regen in 48 uur tijd. Ter vergelijking: in Ukkel valt er op een volledig jaar gemiddeld ruim 800 millimeter. "Nog nooit meegemaakt sinds mensenheugenis", zegt de Franse minister van Ecologische Transitie Agnès Pannier-Runacher.

Lees meer »

Claude Vandewoestyne (69) uit Wervik onverwacht overleden: “Er verdwijnt een flinke brok kennis rond het tabakserfgoed en de lokale geschiedenis”

In zijn woning in de Duivenstraat in Wervik is vrijdagavond Claude Vandewoestyne (69) onverwacht overleden. Hij kreeg een hartfalen en hulp kon helaas niet meer baten. Claude was 30 jaar leerkracht aan eerst Mater Amabilis in de Koestraat en na de fusie vrije basisschool De Graankorrel. Hij was ondervoorzitter van de vzw Vrienden van het Tabaksmuseum (VTM) en secretaris van

Lees meer »

Zo stemde Lendelede: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Lendelede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Lendelede.
The post Zo stemde Lendelede: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Firma Berry schenkt cheque van €1.000 aan Vlinderhuis

De firma Berry uit Roeselare overhandigde een cheque van 1.000 euro aan het Vlinderhuis. Met dit initiatief wil het bedrijf iets betekenen voor de samenleving en dus enkele goede doelen ondersteunen.
The post Firma Berry schenkt cheque van €1.000 aan Vlinderhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »