Nog meer buien op het menu: “En de temperaturen blijven ook vrij triestig voor deze tijd van het jaar”

Na een winderige dag met veel regen wordt het ook woensdag opnieuw wisselvallig met verschillende voorjaarsbuien. Er is kans op onweer, korrelhagel en rukwinden tussen 60 en 70km/u. Het blijft fris: de maxima liggen tussen 5 en 10 graden. De wind waait zwak tot matig en later matig. Nog zeker tot zondag is het fris en wisselvallig, al verloopt het weekend mogelijk toch iets droger. Dat meldt het KMI. 

Meer krantenkoppen in België

Van Grieken reikt N-VA-burgemeester De Veuster de hand in Schoten: “Toch evident dat we Schotenaar samen een rechts beleid geven?”

Het N-VA van Maarten De Veuster (37,7 procent) kroonde zich opnieuw tot de grootste partij van Schoten. Al hijgt het Vlaams Belang (31,8 procent) met Tom Van Grieken in de nek van de Vlaams nationalisten. De Vlaams Belang-voorzitter reikte dan ook openlijk de hand naar de huidige burgemeester: “Als er zo veel Schotenaren rechts stemmen, is het toch evident dat

Lees meer »

Vakbonden kwaad over zwijgzaam Audi

14:57 De vakbonden bij Audi Brussels vinden dat de directie hen aan het lijntje houdt nu de automaker noch de identiteit noch de plannen van de enig resterende potentiële investeerder wil bekendmaken.

Lees meer »

Man die Nederlandse presentator Tim Hofman wilde doden krijgt vijf jaar cel

Een rechtbank in het Nederlandse Lelystad heeft woensdag de 42-jarige Chris T. uit Breda, die vorig jaar de Nederlandse tv-presentator Tim Hofman wilde doden, vijf jaar celstraf en een terbeschikkingstel­ling met voorwaarden opgelegd. Het openbaar ministerie had vorige maand twaalf jaar cel en een terbeschikkingstel­ling met dwangverpleging geëist.

Lees meer »