Hoe werkt kasbon precies? Alles wat u moet weten over ‘nieuw’ alternatief voor spaarboekje

05:31 Belfius maakt vandaag de rente bekend op de kasbons die de bank uitgeeft. Met de uitgifte lonkt een comeback voor het uit de gratie gevallen spaarproduct. Wat moet u weten over de kasbon? 

Meer krantenkoppen in België

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »

Oekraïense delegatie uit bezet gebied op bezoek in Limburg: “We kunnen hier veel leren voor de wederopbouw van ons land”

In Limburg is deze week een Oekraïense delegatie op bezoek. Die wil kennis opdoen over onder meer de reconversie van de mijnen, persvrijheid en recyclage. Het gaat onder meer om de gouverneur van de provincie Loehansk in het oosten van Oekraïne, een gebied dat intussen door Rusland is bezet, en drie burgemeesters van bezette steden. Vandaag bracht de delegatie een

Lees meer »

Eerste levering mpox-vaccins donderdag verwacht in Congo

De eerste levering van vaccins tegen mpox wordt donderdag verwacht in de Democratische Republiek Congo. Het land dat momenteel het meest is getroffen door het virus zou dan bijna 100.000 doses krijgen. Dat meldt de directeur van het agentschap voor volksgezondheid (Africa CDC) van de Afrikaanse Unie woensdag.

Lees meer »

Izegem Koers en dan mag je geen dorst lijden: van champagne voor Kloen tot optredens aan Café Abele

Bij het BK in Izegem, presenteerde de Pekkerstad nog de laatste toog uit de Belgische wielergeschiedenis. Maar ook tijdens Izegem Koers (donderdag 5 september) kun je langs het parcours, op heel wat plaatsten terecht om de dorst te lessen. Onder meer Café Abele herleeft waar de herberg vroeger stond, Toneelgilde De Lanteern pakt uit met een champagnebar aan de voet

Lees meer »

Team Ypes-Delrue klopt Nederlanders en Fransen op vijfde EK Powertoolracing

Met een uitverkocht kippenfestijn en 19 deelnemers voor het EK Powertoolracing kan de Landelijke Gilde van Bikschote tevreden terugblikken op een geslaagd feestweekend. Opvallend is de steeds grotere internationale belangstelling voor het ludieke kampioenschap, al moesten de Nederlandse en Franse teams wel nog de duimen voor het lokale Team Ypes-Delrue.
The post Team Ypes-Delrue klopt Nederlanders en Fransen op

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor

Team Dynamisch Lo-Reninge maakte zopas de kandidatenlijst bekend waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken op 13 oktober. Burgemeester Lode Morlion neemt afscheid van de politiek en draagt de fakkel over aan Lieve Castryck, die de lijst zal trekken.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op punt”

E-bike wordt beschouwd als een van de jongste disciplines in de motorsport. In deze variant tussen motorcross en mountainbike werd Marino Roets onlangs wereldkampioen downhill en probeert hij straks voor de vierde keer op rij Belgisch kampioen te worden in de categorie EX2.
The post Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op

Lees meer »