Eerst erkenning verloren, nu ook voor rechter gedaagd: dienstenchequebedrijf aangeklaagd voor fraude

Zowel het bedrijf ACC Dienstencheques als de bestuurders moeten zich voor de rechtbank verantwoorden op verdenking van fraude, dat zegt het Gentse arbeidsauditoraat. Dinsdag raakte al bekend dat het bedrijf ook zijn erkenning is verloren.

 

Meer krantenkoppen in België

Van den Bergh leidt ruim in onderlinge confrontaties: “Maar De Decker is on fire. Hij speelt beter dan Humphries”

Om 21u30 zijn alle (darts)ogen gericht op de World Grand Prix in Leicester. Want voor het eerst staan twee Belgen tegenover elkaar in een halve finale van een major-toernooi. Dimitri Van den Bergh versus Mike De Decker. In het dagdagelijkse leven goeie vrienden, maar vanavond zal de kameraadschap even moet wijken. Volg het duel hieronder op de voet of kijk

Lees meer »

Wat als verkiezingsfraude wordt bewezen in Ninove? Speelt D’haeseleer zijn sjerp dan kwijt? En hangt hem een straf boven het hoofd?

Het parket van Oost-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar mogelijke verkiezingsfraude in Ninove. Forza Ninove wordt ervan verdacht de voorbije weken volmachten te hebben geronseld om haar stemresultaat op te krikken. Wat kunnen de gevolgen zijn als de fraude wordt bewezen? Riskeert Guy D’haeseleer dan een straf? En kan hij nog burgemeester worden?

Lees meer »

Groot verdriet om Nora (20), die maandag om het leven kwam na aanrijding: “Ze was een fantastische meter en een geweldige dochter”

“Zo onwezenlijk.” “Ze wordt nu al gemist.” Bij vrienden, familie en kennissen slaat het nieuws over het overlijden van Nora (20) uit Lier in als een bom. Toen ze naar haar werk bij kinderopvang Kadee fietste, werd ze aangereden door een betonmixer. “Het is voor iedereen een enorm verlies”, reageren haar vrienden. Ook bij de Kadee-familie is het verdriet groot.

Lees meer »

Spaanse politie rolt sterk bewapende sekte op

De Spaanse politie heeft een sterk bewapende sekte opgerold. Drie mensen werden opgepakt. Naar acht anderen werd een onderzoek geopend wegens georganiseerde misdaad, bedrog, bedreiging met geweld en slagen en verwondingen. Dat heeft de Guardia Civil meegedeeld.

Lees meer »