Een opkikker: Wout van Aert maakt eerste ritje buiten na zware val

Dat zal deugd hebben gedaan. Wout van Aert (29) heeft drie weken na zijn zware val in Dwars door Vlaanderen een eerste fietstochtje buiten afgewerkt. Weliswaar slechts dertig kilometer op de mountainbike, maar wel een nieuw stapje in z’n revalidatie. 

Meer krantenkoppen in België

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opsporingsonderzoek naar wangedrag vierde geniebataljon Amay beëindigd

Het opsporingsonderzoek binnen het vierde geniebataljon in Amay is afgesloten. Dat heeft het parket van Luik dinsdag bekendgemaakt. Het onderzoek van de federale politie onder leiding van de procureur des Konings van Luik moest problematische handelingen en gedrag binnen het bataljon onderzoeken. Die afdeling van het leger kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen na klachten over wangedrag.

Lees meer »

Dochter van Fransman die vrouw 10 jaar liet verkrachten barst in tranen uit in rechtszaal: vader had map op computer met naam ‘mijn dochter, naakt’

Op de tweede dag van het proces tegen Dominique Pélicot (71), de Fransman die zijn echtgenote Gisèle Pélicot tien jaar lang drogeerde en door vreemde mannen liet verkrachten, heeft een van zijn dochters de rechtszaal al huilend verlaten. De voorzitter van het hof had het op dat moment over de naaktfoto’s die Pélicot van zijn dochter op zijn computer had

Lees meer »

“Miss België was heel blij met haar handgemaakte hoed”: Charlotte Catrysse uit Diksmuide creëert pareltje voor Kenza Ameloot op Waregem Koerse

Waregem Koerse is elk jaar ook een hoogdag voor hoeden. Modiste Charlotte Catrysse (42), gehuwd met Dirk Vansevenant en zaakvoerder van CHArelePEAU, heeft sinds 2011 haar zaak in Diksmuide. Sinds vorig jaar is ze ook jurylid voor de hoedenwedstrijd die tijdens het paardenevent georganiseerd wordt.
The post “Miss België was heel blij met haar handgemaakte hoed”: Charlotte Catrysse uit

Lees meer »

Nieuw Label ‘Beernems streekproduct’ voor lokale handelaars: “Onze gemeente heeft tien nieuwe uithangborden”

Naar jaarlijkse traditie kende het Beernemse gemeentebestuur opnieuw het label van ‘Beernems streekproduct’ toe aan lokale handelaars. Tien erkende producten mogen het label twee jaar lang gebruiken.
The post Nieuw Label ‘Beernems streekproduct’ voor lokale handelaars: “Onze gemeente heeft tien nieuwe uithangborden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier van grenzeloos vertrouwen”

KFC Lichtervelde is een team dat KSV Jabbeke nooit mag onderschatten. Een gelijk opgaande partij werd met het kleinste verschil verloren. Nu maken de jongens van de gedreven coach Bart Van Hecke zich op voor de thuisderby tegen Dosko Sint-Kruis.
The post Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier

Lees meer »

Jani Kazaltzis en James Cooke hebben geen geheimen: “Wij weten alles van elkaar, zelfs hoeveel geld we op de bank hebben staan”

Ze zijn de beste vrienden, en hebben eindelijk samen een programma gemaakt. Maar tijdens de opnamen van ‘Jani & James Doen Het Zelf’, waar Jani Kazaltsis (45) en James Cooke (39) onder andere meedraaiden in een frituur, ging het er bij momenten toch bits aan toe. “Achteraf zeiden we tegen elkaar: ‘Hebben wij nu echt ruzie gemaakt over mayonaise?’”

Lees meer »