Daar is de kasbon weer: interessante belegging of niet?

Vandaag beleeft de ‘goeie ouwe’ kasbon zijn wedergeboorte. Belfius brengt kasbons uit met looptijden van één tot tien jaar en brutorentes van 3 tot 2,30 procent. Interessant? Of zijn er lucratievere alternatieven?

 

Meer krantenkoppen in België

Een jaar na ‘Blind getrouwd’ zijn Isabelle en Matthieu eindelijk officieel gescheiden: “Ons contact is volledig verwaterd”

Eén jaar na hun deelname aan ‘Blind getrouwd’ zijn Isabelle Olivier (26) en Matthieu Angel (32) officieel gescheiden. De twee beslisten al tijdens de laatste aflevering dat ze een punt wilden zetten achter het huwelijk. Waarom de officiële scheiding zo lang op zich liet wachten, legt Isabelle uit in een gesprek over haar verwaterde band met Matthieu, de opdoffer die

Lees meer »

Jacqueline en Luc varen in een gouden bootje

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Luc Vanhulle (73) en Jacqueline Van Tilborg (71) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Merchtem op 11 oktober 1974. Luc werd geboren in Avelgem. Jacqueline zag het levenslicht in Ravel. Ze hebben twee kinderen: An en Bert, en vier kleinkinderen: Joren, Siemen, Marijn en
The post Jacqueline en

Lees meer »

Samen+ zal toch zonder coalitie besturen in Wielsbeke

Ondanks dat eerder niet werd uitgesloten om een coalitie te vormen, beslist Samen+ nu toch om de legislatuur alleen uit te doen. “We gaan uit van onze eigen sterkte”, zegt toekomstig burgemeester Rik Buyse.
The post Samen+ zal toch zonder coalitie besturen in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Diksmuidebaan in Ichtegem, waar twee voertuigen met elkaar botsten. Een van de bestuurders werd daarbij voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Deerlijk: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Deerlijk trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Deerlijk.
The post Zo stemde Deerlijk: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wevelgemse vijfde- en zesdeklassers leren plastic recycleren: Met zijn allen naar de PlastIQ truck

De vijfde- en zesdeklassers van de Wevelgemse basisscholen kunnen nog tot 21 oktober terecht aan de Nieuwe Markt bij het station om kunststof te leren recycleren. Hiervoor streek PlastIQ, de sectororganisatie van de Vlaamse kunststofverwerkers, er neer met haar futuristische truck vol weetjes over hoe je plastic een nieuw leven kunt geven.
The post Wevelgemse vijfde- en zesdeklassers leren

Lees meer »