Björn Höcke, Duits boegbeeld van radicaal-rechts voor de rechter

15:46 De Duitse extreemrechtse politicus Björn Höcke moet zich voor de rechter verantwoorden voor het gebruik van nazislogans. Het verhindert niet dat zijn partij, de AfD, op koers ligt om dit jaar de groot… 

Meer krantenkoppen in België

Cocaïne spoelt steeds vaker aan op de stranden langs de Noordzee

Er spoelt steeds vaker cocaïne aan op de stranden langs het Kanaal en de Noordzee. Dat schrijft de Belgische douane woensdag in een persbericht. Als oorzaak wijst de douane naar de “duidelijke trend van drop offs”. Daarbij gooien grote schepen hun lading drugs overboord zodat kleine bootjes ze later kunnen oppikken.
The post Cocaïne spoelt steeds vaker aan op

Lees meer »

Vrouw steelt voor duizenden euro’s aan juwelen bij ex-schoonmoeder (81) in Blankenberge: “Door haar medicatie verkeert ze soms in trances”

Een 40-jarige vrouw uit Blankenberge ging met de juwelen van haar bejaarde ex-schoonmoeder aan de haal, terwijl zij op haar bedlegerige echtgenoot paste. Dat kan haar twaalf maanden cel opleveren, eventueel voorwaardelijk.
The post Vrouw steelt voor duizenden euro’s aan juwelen bij ex-schoonmoeder (81) in Blankenberge: “Door haar medicatie verkeert ze soms in trances” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tadej Pogacar soleert naar vierde triomf in Lombardije, Remco Evenepoel finisht als tweede

Wereldkampioen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) heeft zaterdag voor het vierde opeenvolgende jaar de Ronde van Lombardije op zijn naam geschreven. De 26-jarige Sloveen haalde het na 255 km tussen Bergamo en Como solo voor Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step). De derde plaats was voor de Italiaan Giulio Ciccone (Lidl-Trek). Lennert Van Eetvelt (Lotto Dstny) werd knap zevende. Xandro Meurisse (Alpecin-Deceuninck)

Lees meer »

Zeer grote brand in Safaripark Beekse Bergen, dieren niet in gevaar

De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag een zeer grote brand in een gebouw op het terrein van Safaripark Beekse Bergen bestreden. De brand werd even na middernacht gemeld in een werkplaats van de technische dienst van het park in Hilvarenbeek, meldde de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Rond 3 uur ’s nachts was de brand meester.

Lees meer »