Amerikaans ministerie van Justitie wil Live Nation aanklagen: “Een te groot monopolie”

Volgens Amerikaanse media hangt concertpromotor Live Nation een klacht boven het hoofd. Het ministerie van Justitie zou de organisatie binnenstebuiten willen keren, gezien hun vermeende monopolie op de verkoop van tickets.

 

Meer krantenkoppen in België

Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club Wevelgem: “We hebben vertrouwen getankt op Varsenare”

Zwevegem Sport, vorig seizoen met vlag en wimpel de titel gepakt in eerste provinciale, gaat door op zijn elan. Op de eerste speeldag werd met 2-4 gewonnen op Varsenare. Komend weekend staat de topper tegen Wevelgem op het programma. Voor ex-Wevelgemnaar Mathias Meulenyzer wordt het iets speciaals.
The post Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club

Lees meer »

Wachtlijst jeugdhulp langer dan ooit

Eind vorig jaar waren er 8.545 kinderen en jongeren met een onbeantwoorde hulpvraag, of ruim 1.000 meer dan eind 2022. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams agentschap Opgroeien. Zelfs de crisishulp krijgt meer vragen dan ze aankan.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristenbelasting

De prijs die internationale toeristen moeten betalen om Nieuw-Zeeland binnen te komen, stijgt begin volgende maand van 35 Nieuw-Zeelandse dollar (bijna 20 euro) naar 100 dollar (ruim 56 euro). De verdrievoudiging van de prijs is onder meer nodig voor natuurbescherming, meldt de regering van het land.

Lees meer »

Dode bij noodweer in Australië

Bij hevig onweer in de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië is maandag een 63-jarige vrouw om het leven gekomen. 150.000 huishoudens zitten zonder stroom.

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »