1.332 ex-werknemers Van Hool schrijven zich in bij VDAB

1.332 ex-werknemers van busbouwer Van Hool hebben zich ingeschreven bij VDAB. De 2.500 ontslagen werknemers kregen tot gisteren de kans om dat te doen. Al meer dan 100 bedrijven hebben interesse getoond in hen. Vorige week werd Van Hool officieel failliet verklaard. 

Meer krantenkoppen in België

13e editie van Trax in Roeselare lokt zo’n 9500 bezoekers

De dertiende editie van Trax lokte zaterdag 9.450 bezoekers. Zij genoten van optredens van onder andere Vive La Fête, Berre en Blain, de band van Christophe die dit jaar The Voice won.
The post 13e editie van Trax in Roeselare lokt zo’n 9500 bezoekers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een kerststal in het gemeentehuis? Toeristentaks in onze steden? Je burgemeester in het parlement? Onze GemeenteStemtest geeft je alle antwoorden

Straks mogen we ons weer uitspreken over waar het met onze gemeente of stad naartoe moet. Om je op weg te helpen, lanceren we de GemeenteStemtest, waarmee je kan nagaan welke partij het best bij jou past. Daarbij spelen ook de couleur locale en plaatselijke dossiers een grote rol. En dat levert enkele verrassende vaststellingen op, zoals de band tussen

Lees meer »

DISCUSSIE. Moet VRT-CEO Delaplace opstappen?

Frederik Delaplace (54) mocht het woensdag in het Vlaams Parlement komen uitleggen, nadat hij creatief directeur Ricus Jansegers en netmanager Lotte Vermeir bij VRT aan de deur zette. “Ik ben hier niet gekomen om de boel op stelten te zetten en ze na een jaar achter te laten”, zei de CEO van VRT toen hij vier jaar geleden werd aangesteld.

Lees meer »

Ook met zijn eigen keu gaat Brecel meteen onderuit: ex-wereldkampioen uitgeschakeld door Chinees Pang Junxu op Snooker Masters in Saudi-Arabië

Luca Brecel (WS-6) heeft zich dinsdag in Riyadh niet voor de achtste finales van het Saudi Arabia Snooker Masters kunnen plaatsen. In de eerste ronde moest de 29-jarige Limburger met 5-2 het onderspit delven voor de Chinees Pang Junxu (WS-28). En dat met z’n eigen keu, nadat die in allerijl nog werd overgevlogen vanuit Rome waar die oorspronkelijk was achtergebleven.

Lees meer »

Vaartstraat krijgt nieuw wegdek

Op maandag 9 september wordt gestart met de heraanleg van het wegdek van de Vaartstraat in Bredene, tussen de Prinses Elisabethlaan en de Henri Zwaenepoelstraat.
The post Vaartstraat krijgt nieuw wegdek appeared first on KW.be.

Lees meer »