? Raketaanval op Russische luchtmachtbasis op Krim: 30 soldaten omgekomen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »

Nieuw loopevent ‘Ter Borcht on the move’ in Meulebeke

Na elf geslaagde Koeketienelopen gooit de Meulebeekse joggingclub van AV Molenland het over een andere boeg. De initiatiefnemers van dit wandel- en loopevenement komen nu met ‘Ter Borcht on the Move’. Dit vindt plaats op zondag 15 september tussen 10 en 15 uur. Het epicentrum van dit alles blijft het domein Ter Borcht.
The post Nieuw loopevent ‘Ter Borcht

Lees meer »

“Nieuwe klap in gezicht familie”: Oostkerkenaar Jamy (25) in beroep mee verantwoordelijk gesteld voor eigen dood

Bijna vier jaar nadat Oostkerkenaar Jamy Destickere (25) om het leven kwam bij een motorongeval in Dudzele, krijgt zijn familie opnieuw een bittere pil te slikken. In beroep oordeelde de rechtbank dat de jongeman mee verantwoordelijk is voor de fatale aanrijding met een bejaarde fietser. De politierechter had de nu 83-jarige man nog volledig aansprakelijk gesteld. “Maar als het slachtoffer

Lees meer »

Na succesverhaal over de Bourgondiërs trekt Bart Van Loo zijn ‘stoute schoenen’ aan in nieuw boek: “Dit boek vroeg veldwerk”

In ‘Stoute schoenen: in de voetsporen van de Bourgondiërs’ diept Bart Van Loo het verhaal van de Bourgondiërs nog verder uit. Na zijn besteller ‘De Bourgondiërs’ vond Van Loo het nu tijd om erop uit te trekken om het decor van ons ontstaansverhaal beter te kaderen. "Dit boek spoort mensen hopelijk aan om erop uit te trekken en te ontdekken

Lees meer »