Westen moet Oekraïne op dezelfde manier helpen als Israël, vindt Zelensky

Volodymyr Zelensky (46) roept de westerse landen, en dan vooral de Verenigde Staten, op om Oekraïne op dezelfde manier tegen raketaanvallen te beschermen als Israël. “We hebben nu gezien dat een bundeling van krachten mogelijk én efficiënt is”, benadrukt de Oekraïense president. 

Meer krantenkoppen in België

Residentie Scarpato herrijst uit schoenwinkel Supeene

Ter hoogte van Stationsstraat 35 is men begonnen met de afbraak van het gebouw waar ooit Schoenen Supeene gehuisvest was, een begrip in Kortemark. In de plaats van het pand komen straks vijf ruime appartementen met twee of drie slaapkamers. De residentie krijgt de naam Scarpato mee, een samenvoeging van het Italiaanse Scarpa en het
The post Residentie Scarpato

Lees meer »

Topman Stellantis sluit sluiting fabrieken niet uit

Carlos Tavares, de topman van autogroep Stellantis met onder meer de merken Peugeot, Fiat, Opel en Chrysler, sluit niet uit dat er fabrieken zullen worden gesloten om de groep concurrentieel te houden tegenover de Chinese concurrentie. Dat zegt hij in interviews met enkele Franse media.

Lees meer »

Slechts 15 punten op 30: wat schort er aan kampioen Club Brugge? Ex-coaches Broos en Cossey zien deze 4 pijnpunten

Van zijn dertien officiële wedstrijden dit seizoen won Club Brugge er amper vijf – en verloor het ook vijf keer en speelde het driemaal gelijk. Hoe staat de landskampioen er voor in het vooruitzicht van de competitiehervatting in Westerlo én de Champions Leagueverplaatsing naar AC Milan? Vier pijnpunten: een evaluatie van Hugo Broos en Rudi Cossey, beiden ex-speler én ex-coach

Lees meer »

Aalbeke doet mee voor de prijzen

FC Aalbeke doet het met een gedeelde eerste plaats uitstekend. Vorige speeldag wonnen de Blauwe Uilen met de kleinste cijfers van Beselare. Komende zaterdag maken de jongens van T1 Cedric Renard de korte verplaatsing naar buur Bissegem. Een topper met de eerste plaats als inzet.
The post Aalbeke doet mee voor de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »