Paul McCartney “had stomend triootje van 3 dagen met fans tijdens grootste succes van The Beatles”

Paul McCartney (81) lijkt enorm genoten te hebben van de ‘Beatle-mania’, ook onder de lakens. Volgens wijlen platenbaas Ron Kass nodigde het tieneridool tijdens de meest succesvolle periode van de band ooit twee fans uit voor een trio, dat wel drie dagen zou geduurd hebben. Dat schrijven Peter Brown en Steven Gaines in het nieuwe boek ‘All You Need Is Love: The End of the Beatles’. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste Gardeboestoet in kwarteeuw is schot in de roos

De organisatoren van de eerste Gardeboestoet in een kwarteeuw tijd in Oekene konden het niet beter getroffen hebben. Onder een stralend zonnetje trokken liefst 33 groepen met in totaal 400 deelnemers op allerlei gekke fietsen door de straten van de deelgemeente. De deelnemende inwoners toonden zich van hun creatiefste kant en dat kon het publiek duidelijk smaken.
The post

Lees meer »

Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen

Orobad is een sportieve vereniging die openstaat voor jong en oud. De vereniging werd 25 jaar geleden gesticht door Urbain Delaplace. Hij was ook de eerste voorzitter en werd later opgevolgd door de huidige voorzitter Paul Vanoutrive.
The post Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Ex-president Medvedev dreigt ermee Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” – Grote gevangenenruil tussen Rusland en Oekraïne

Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de inzet van westerse langeafstandsraketten door Oekraïne op Russisch grondgebied. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als er westerse langeafstandswapens worden ingezet. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen elk 103 gevangenen aan elkaar overgeleverd. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Officieel openingsfeest van gloednieuw podiumkunstenpaleis StAPwest in Veurns Suikerpark

Leerlingen en docenten van StAPwest Veurne verhuisden eerder dit jaar al naar hun nieuwe stek in het Veurnse Suikerpark. Maar zaterdag 14 september werd de officiële opening gevierd met een inhuldigingsbord en een feestelijke opendeurdag waarbij iedereen het gebouw kon verkennen. Er waren onder andere toonmomenten, workshops en proeflessen.
The post Officieel openingsfeest van gloednieuw podiumkunstenpaleis StAPwest in Veurns

Lees meer »