Op papier genoeg gevechtsvliegtuigen, maar…: de legers van Israël en Iran vergeleken

Israël spendeert 24,4 miljard dollar aan defensie, Iran 9,95?miljard. Het verschil in kostprijs zit niet in kwantiteit maar kwaliteit. Vooral waar het echt telt, is de suprematie van Israël overweldigend.

 

Meer krantenkoppen in België

Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten”

Familie en vrienden van Reinert Rosseel organiseren op zaterdag 14 september de tweede editie van RNRT Lightfest. “Dit is meer dan een festival met enkel optredens. Met tal van creatieve activiteiten eren we Reinert.”
The post Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Markant Wakken zet drie bestuursleden in de bloemetjes

Markant Wakken heeft drie markante bestuursleden in de bloemetjes gezet. De vereniging zette Janine Blondeel-Vandenheede, Monique Vervaeck en Ria Algoet in de schijnwerpers. “Zij hebben zich vele tientallen jaren ingezet voor het bestuur van Markant Wakken”, zegt Aniek Van de Velde. “Van het uitbouwen van het ledental van Markant, het zorgvuldig bijhouden van administratie en
The post Markant Wakken

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe gewapende jongeman (18) met bajonet rondliep in München: politie denkt dat schutter aanslag wilde plegen op Israëlisch consulaat

De Duitse politie heeft donderdagochtend een gewapende jongeman doodgeschoten in München, nadat hij zelf het vuur opende op agenten. De politie denkt dat de 18-jarige man een terroristische aanslag wilde plegen. Die was vermoedelijk gericht tegen het Israëlische consulaat, klinkt het vanavond in een gezamenlijke verklaring met justitie. Volgens Duitse media stond de verdachte bij de veiligheidsdiensten bekend als islamist.

Lees meer »