Hoe O.J. Simpson de nabestaanden van zijn slachtoffers zelfs na zijn dood teistert: “Ze mogen geen cent zien”

Met het overlijden van acteur, American footballer en wereldberoemde moordverdachte O.J. Simpson begint de verdeling van de erfenis. De nabestaanden van zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ron Goldman hebben nog recht op zo’n honderd miljoen dollar, maar de vraag is of ze dat geld ooit nog zullen ontvangen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruiselede brengt hulde aan Poolse bevrijders: “We zijn ze nooit vergeten”

Zaterdag 7 september brachten het gemeentebestuur, de Nationale Strijdersbond België (NSB), de Heemkring Ruiselede en talloze Poolse afgevaardigden hulde aan de gesneuvelde soldaten van de 1ste Poolse Pantserdivisie, die Ruiselede op 8 september 1944 bevrijdde. Speciale gasten waren Joanna Wielgat, dochter van de Poolse luitenant Marian Plichta, Karolina Maczek, kleindochter van generaal Maczek en Astrid Christiaens, kleindochter van Edmond Mauws,

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club Wevelgem: “We hebben vertrouwen getankt op Varsenare”

Zwevegem Sport, vorig seizoen met vlag en wimpel de titel gepakt in eerste provinciale, gaat door op zijn elan. Op de eerste speeldag werd met 2-4 gewonnen op Varsenare. Komend weekend staat de topper tegen Wevelgem op het programma. Voor ex-Wevelgemnaar Mathias Meulenyzer wordt het iets speciaals.
The post Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club

Lees meer »