Florence start eigen yogazaak Studio Flow op

In het hartje van de stad Roeselare startte de 24-jarige Florence Delrue recent haar eigen yogazaak Studio Flow op. Florence, die in het dagdagelijkse leven aan de slag is binnen het onderwijs, palmt een ruimte in aan de achterzijde van Roots 33, de winkel die zich deze week reeds een jaar langs de Noordstraat bevindt.

Florence Delrue is sinds 2021 aan de slag binnen de scholengroep Mandel & Leie. “Tijdens mijn studies wellbeing en vitaliteitsmanagement ontdekte ik yoga. In 2022 trok ik een maand naar Bali om er een Yoga Teachers Training te volgen. Ik stond er van versteld hoe yoga zowel op fysiek als op mentaal gebied heel wat kan helen.”

Eens terug in België startte Florence met yoga aan huis. De Roeselaarse merkte echter dat het ook voor zichzelf gemakkelijker zou zijn, mocht ze een vaste locatie hebben om yogalessen te geven. “Toen ik Roots 33 binnenwandelde, ontdekte ik plots een mogelijkheid.”

Maaike Houthoofd opende vorig jaar de deuren van haar conceptstore langs de Noordstraat. “Langs de achterzijde had ik nog een ruimte vrij. Ik ben zelf iemand die erg gelooft in het spirituele. Ik had onmiddellijk een klik met Florence.”

Groepslessen en opendeur

Inmiddels geeft Florence al enkele weken yogalessen in een ruimte aan de achterzijde van de conceptstore. “Ik geef er groepslessen op zaterdag, maar volg momenteel ook een opleiding traumaherstel. Bedoeling is om het aantal uren in de toekomst nog uit te breiden”, aldus Florence die stiekem ook droomt om ooit van haar passie haar hoofdberoep te maken.

Florence is alvast blij met haar vaste stek. “Roots 33 sluit nauw aan bij hetgeen ik doe. Zowel de winkel als de yogalessen zijn een meerwaarde voor dit druk winkelgebied. Hier vindt men een rustmomentje in het drukke stadscentrum”, aldus Florence.

Aanstaande donderdagavond viert Roots 33 haar éénjarig bestaan tijdens een laatavondopening. Ook Florence zal er aanwezig zijn om er uitleg te geven over Studio Flow. “Op zaterdag 27 april organiseer ik hier ook een opendeurdag”, aldus Florence.

Meer info via de Instagrampagina studioflow_byflo.

The post Florence start eigen yogazaak Studio Flow op is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Smeulende wrakken blijven achter: gewapende overval op geldtransport op Zuid-Italiaanse snelweg, bende gaat er met meer dan 3 miljoen vandoor

Een gewapende bende heeft donderdag op een autosnelweg bij Brindisi, een havenstad in de hak van Italië, een geldtransport overvallen. De bendeleden blokkeerden plots het verkeer in beide richtingen met brandende voertuigen en dwongen de bewakers van het transport om meer dan 3 miljoen euro af te geven, voor ze ervandoor gingen. Dat meldt het Italiaanse persbureau Ansa.

Lees meer »

Stinkend rijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

KIJK. Marie Verhulst heeft date met Jef bij ‘Sneeuwwitje’ en Julie Vermeire doet oproep aan Studio 100

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware coronabesmetting: “Ik krijg een zuurstofkuur en infraroodbehandeling”

“Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld, liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Toen ik me recent wou

Lees meer »

Opgepast voor fraude door kaartophalers: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Patrick Lefevere over Ronde-debuut van Remco Evenepoel: “Geel is geen must, maar naar de Tour trekken om ‘ne keer te proberen’? Dat is zever”

Remco Van Evenepoel (24) is klaar voor z’n allereerste Tour de France. “Sportief verwacht ik gensters”, klinkt het bij Soudal Quick-Step-baas Patrick Lefevere (69) in ‘Dag Allemaal’. Hoe hoog zijn de verwachtingen gespannen? Wat met de kritiek op Remco’s gewicht? En hoe lang wil Lefevere zelf nog doorgaan? “Dit is te hard werken.”

Lees meer »

Nederlandse Westerscheldetunnel tolvrij voor auto’s vanaf 2025

Het parlement van de Nederlandse provincie Zeeland heeft unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de Westerscheldetunnel voor automobilisten en motorrijders. Vanaf 1 januari 2025 hoeven zij geen geld meer te betalen om door de 6,6 kilometer lange tunnel tussen Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen te rijden.

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »