“Eikel”: ‘Ted Lasso’-ster Hannah Waddingham stormt rode loper af na seksistische uitspraak van fotograaf

Britse actrice en presentatrice Hannah Waddingham (49) laat seksistische opmerkingen niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Laat je benen zien”, riep een fotograaf zondagavond tegen haar op de rode loper van de Olivier Awards. Daarop kwam Waddingham scherp uit de hoek: “Waar zijn jouw manieren?” 

Meer krantenkoppen in België

Mpox nu ook in Zambia en Ghana opgedoken

Nog twee Afrikaanse landen hebben de afgelopen zes weken gevallen van het mpox-virus gemeld. Daarmee komt het totale aantal op zestien landen, zo heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maandag in Genève bekendgemaakt. Er werden voor het eerst dit jaar gevallen gemeld in Zambia en Ghana.

Lees meer »

Zo stemde Dentergem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Dentergem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Dentergem.
The post Zo stemde Dentergem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijeenkomst van tuning-voertuigen in Merksem en Puurs-Sint-Amands: politie plaatst wielklemmen om overlast te voorkomen

De Antwerpse politie is vrijdagavond tussen gekomen tijdens een tuning-meeting op de parking van Decathlon en Brico aan de Noorderlaan in Merksem. Op twee voertuigen werd een wielklem aangebracht omdat de eigenaars dreigden de openbare orde te verstoren met hun gepimpte wagens. Ook in Puurs-Sint-Amands was een soortgelijke bijeenkomst gepland. Die werd door de politie verhinderd.

Lees meer »

Mattias en Adelheid oogsten Thaise aubergine in de vorm van een zwaan: “We houden de aubergine even als mascotte en eten die daarna gewoon op”

Mattias Plaetevoet (44) en Adelheid Mahieu (38) baten de biodynamische boerderij De Blauwe Spie in Noordschote uit. Vrijdag vonden ze tijdens het oogsten van de Thaise aubergines wel een heel bijzonder exemplaar, namelijk eentje die gelijkenissen vertoont met een zwaan. Of is het een paarse slang of zeepaardje?
The post Mattias en Adelheid oogsten Thaise aubergine in de vorm

Lees meer »

Belgische ref als zondebok: gefrustreerde Cristiano Ronaldo laat duidelijk blijken wat hij van optreden van Lawrence Visser vindt

Een avondje vol frustraties voor Cristiano Ronaldo (39), en dat heeft de Belgische scheidsrechter Lawrence Visser geweten. Visser floot het Nations League-duel tussen Schotland en Portugal (0-0) en kreeg de volle laag van de Portugese superster. De duimen naar beneden en cynisch applaus incluis. Roberto Martínez. “Ronaldo furieus? Ik heb het niet gezien, dus kan er niet over uitweiden.”

Lees meer »

“Mijn geheim? Een ijskast vol hardgekookte eitjes”: dankzij dit exacte regime blijft Jennifer Aniston in topvorm op haar 55ste

Er zitten al heel wat jaren tussen haar debuut in ‘Friends’ en de première van haar nieuwste klepper ‘The Morning Show’, maar Jennifer Aniston (55) ziet er nog altijd even fit en fantastisch uit als toen ze twintig was. De Emmy-winnares deelt haar geheim: een ontspannen dieet en een duurzaam fitnessprogramma. “Vroeger probeerde ik extreme diëten, maar die hield ik

Lees meer »

LIVE JONGE DUIVELS-HONGARIJE. Belgen blijven Hongaarse doel zonder resultaat bestoken, kan er nog iets in de slotminuten?

Erop of eronder voor de Belgische beloften. De jonge Rode Duivels hebben vanavond aan een punt tegen Hongarije genoeg om zich te verzekeren van een plaats in de barrages voor het EK van volgend jaar. Die missie begon niet zo goed. Nemeth (ex-Genk) zette een penalty feilloos om na tien minuten. Kunnen de jonge Duivels de achterstand ophalen in Leuven?

Lees meer »