Zoekactie in Zeeland naar Amerikaanse militairen die tijdens WO II vermist geraakten

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Is het duidelijk op wie ik ga stemmen?”: superfan Johan hangt gevel vol met borden van zijn buurvrouw

De grootste fan van N-VA schepen Caroline De Meerleer woont allicht aan het Koningin Astridpark in Aalst. Een aantal dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen weet nog niet iedereen welk bolletje hij of zij zal kleuren, maar dat is buiten Johan Van Bockstael gerekend. Met verkiezingsborden en affiches van schepen De Meerleer, bezette hij zijn volledige gevel.

Lees meer »

Geen ‘De verraders’ of ‘Blind getrouwd’ deze week: VTM zet in op verkiezingsmarathon en match van Rode Duivels

Dit weekend gooit VTM het uitzendschema uitzonderlijk om. Op zondag moet ‘De verraders’ plaatsmaken voor een marathon-uitzending van de grootste verkiezingsshow, die van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te zien zal zijn op de zender. Maar op maandag moet ook ‘Blind getrouwd’ wijken. Door de wedstrijd van de Rode Duivels in de Nations League zal ook daarvan geen

Lees meer »

Litouwers kiezen zondag nieuw parlement

In Litouwen vinden zondag parlementsverkiezingen plaats. Uit de jongste opiniepeilingen blijkt dat de regerende conservatieven (TS-LKD) waarschijnlijk kleiner zullen worden dan de sociaaldemocraten (LSDP) en mogelijk zelfs kleiner dan de populistische Dageraad-partij (Nemuno Ausra). Veel kiezers zouden echter nog onbeslist zijn.

Lees meer »

Harris wil Bidens beleid niet gewoon voortzetten

De Amerikaanse presidentskandidate Kamala Harris zal bij een verkiezingsoverwinning niet gewoon het beleid van haar voorganger voortzetten. “Laat me zeer duidelijk wezen: mijn presidentschap zal geen voortzetting zijn van het presidentschap van Joe Biden”, zei de Democrate in een tv-interview met de conservatief gekleurde tv-zender Fox News.

Lees meer »

Nederlandse presentatrice maakt grapje over vader van André Hazes, maar dat valt niet in goede aarde: “Zij is zo asociaal”

“Dit is onbeschaafd.” Het grapje van de Nederlandse presentatrice Hélène Hendriks over de vader van André Hazes valt niet in goede aarde bij de kijkers in Nederland. De opmerking verspreidt zich razendsnel op sociale media. Ondertussen lijkt Hendriks, de presentatrice van ‘De Oranjezondag’, haar fout te hebben ingezien. “Dit was inderdaad echt, echt, echt niet goed”, laat ze weten.

Lees meer »