Na zes jaar serveert Leuvense Alma opnieuw frieten: “Mensen te veel pushen richting gezond alternatief heeft averechts effect”

In 2018 werden ze onverbiddelijk van het menu gehaald wegens te ongezond, maar protesten en een dalend klantenbestand deed het Leuvense studentenrestaurant Alma 2 toch op zijn stappen terugkeren. Sinds maandag kunnen studenten er opnieuw genieten van frietjes.

 

Meer krantenkoppen in België

De parel ontleed waar Remco Evenepoel de tijdrit mee won: “Dit koop je als gewone mens niet. Tenzij je superrijk bent”

Kleren maken de man. Maar in een individuele tijdrit is dat toch vooral de fiets. Dankzij dit exemplaar triomfeerde Remco Evenepoel vandaag in de Bourgogne, meteen goed voor zijn allereerste Touretappezege ooit. Exclusief voor ons ontleedt Nicolas Coosemans, Technical & Development Manager bij Soudal Quick-Step, het pareltje tot in detail. Component per component.

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.500 zwerfkatten gevangen. Zo bericht ‘De Zondag’ vandaag, op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het gaat om exact 13.428 dieren, oftewel 8 procent minder dan in 2022, toen meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald.

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »