Gratis activiteiten op Buitenspeeldag op 17 april in Staden

Net als heel wat andere gemeenten organiseert Staden een buitenspeeldag.

“De Buitenspeeldag vindt op woensdag 17 april van 13.30 tot 16.30 uur plaats op speelterrein De Groene Slinger in de Brabandstraat in Oostnieuwkerke”, weet jeugdschepen Gwendolyn Vandermeersch (Open Vld).

“We hebben tal van gratis activiteiten gepland. Er is onder andere een kleuterdorp voorzien en er kunnen kampen gebouwd worden. Voor kinderen jonger dan vijf jaar is begeleiding vereist. We vragen ook om een koekje of een stuk fruit mee te brengen. Om een idee te hebben van het aantal aanwezige kinderen, vragen we om vooraf in te schrijven via het inschrijvingsformulier op het e-loket op www.staden.be of via 051 70 82 04.” (BCH)

The post Gratis activiteiten op Buitenspeeldag op 17 april in Staden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Nieuw fenomeen Roxy Dekker domineert Nederlandse hitlijsten: “Op Tomorrowland had ik pas door dat ik ook bij jullie fans heb”

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »

Duitse bondskanselier Scholz roept op om “stabiele regeringen te vormen zonder extreemrechts” na “bitter resultaat” bij deelstaatverkiezingen

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) heeft maandag bezorgd gereageerd op de uitslag van het extreemrechtse AfD bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen, in het oosten van Duitsland. Die partij kreeg in beide deelstaten meer dan 30 procent van de stemmen. De bondskanselier noemde het een “bitter” resultaat.

Lees meer »

Vader van schoolschutter aangeklaagd: hij gaf geweer cadeau nadat 14-jarige dreigde met schietpartij

Colin Gray (54), de vader van Colt Gray (14) die bekend heeft vier mensen doodgeschoten te hebben op zijn school in de Amerikaanse staat Georgia, is gearresteerd. De man wordt onder meer beschuldigd van doodslag. Hij had zijn zoon het gebruikte geweer cadeau gegeven, nadat de twee nochtans ondervraagd waren over dreigementen om een schietpartij op school uit te voeren.

Lees meer »