Een unieke zaak, met Donald Trump in de hoofdrol, maar de kiezer is al afgehaakt: ‘Waar is iedereen?’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Als dit nog eens gebeurt, stop ik onmiddellijk”: Marc Brys dreigt met ontslag na nieuwe streek van Kameroense bond

Het conflict tussen bondscoach Marc Brys en de Kameroense voetbalbond Fécafoot blijft voortduren. Brys dreigde gisteren na de 4-1-zege in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kenia met zijn ontslag. Zijn assistent Joachim Mununga werd voor de match door de federatie niet opgenomen in de lijst met officials, een poging om het werk van Brys te dwarsbomen.

Lees meer »

Nieuwe controles stationsbuurt Roeselare: cannabis, gestolen fiets, illegaal en iemand die naar de gevangenis moest aangetroffen

Woensdag 16 oktober werden er in stationsomgevingen van Roeselare en Izegem controles gehouden in het kader van de actie Python. Naast de eigen inbreng van RIHO-agenten werden medewerkers van Midow en Westkust ingezet.
The post Nieuwe controles stationsbuurt Roeselare: cannabis, gestolen fiets, illegaal en iemand die naar de gevangenis moest aangetroffen appeared first on KW.be.

Lees meer »

18 bezoekers behandeld voor ernstige misselijkheid tijdens toneelstuk met BDSM-scènes: “Lees op voorhand alle waarschuwingen”

Achttien bezoekers van de staatsopera van Stuttgart hadden afgelopen weekend medische hulp nodig nadat ze een voorstelling van ‘Sancta’ gezien hadden. De theatervoorstelling, waarin niet alleen veel bloed maar ook veel seks aan te pas komt, bleek voor veel mensen duidelijk net iets te pittig. De bezoekers in kwestie voelden zich na de show stuk voor stuk extreem misselijk.

Lees meer »

Van moederhuis tot woonzorgcentrum:Sint-Camillus in Wevelgem viert 50 jaar

Een tentoonstelling met unieke foto’s vertelt de 50-jarige geschiedenis van WZC Sint-Camillus. Vele anekdotes werden verzameld bij de bewoners zelf, erevoorzitter Michel Deleu herinnert zich nog alles alsof het gisteren was. Via een audiotour begeleidt hij je doorheen de tentoonstelling.
The post Van moederhuis tot woonzorgcentrum:Sint-Camillus in Wevelgem viert 50 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net als Raven uit ‘De slimste mens’ is Emmanuelle intersekse: “Mijn toestemming voor operaties werd nooit gevraagd”

Woensdagavond maakten we in ‘De slimste mens’ kennis met Raven van Dorst, die zich out als ‘intersekse’. De Nederlander is niet alleen: in Vlaanderen worden elk jaar zo’n vijftien kinderen geboren met atypische geslachtskenmerken. Zo ook Emmanuelle (57), die jaren zocht naar een manier om de trauma’s een plaats te geven: “Ik ben goed zoals ik ben.”

Lees meer »

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Peer

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Peer gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »

Within Temptation begon met ‘Bleed Oud Tour 2024’ in Antwerps Sportpaleis: “Zachtjes eindigen na een avond met heftige liedjes”

Within Temptation begon met hun nieuwe wereldtournee in Antwerpen. Nadat de zaterdag al reeds snel uitverkocht was, werd er nog een extra show op vrijdagavond egepland. Ze stonden dus twee dagen in de Lotto Arena om hun nieuwe achtste studioalbum ‘Bleed Out’ te promoten. Op 6 december sluiten ze af in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er zijn nog tickets

Lees meer »