Een blik in de ‘inner circle’ van prinses Kate: deze hechte vrienden staan haar bij in strijd tegen kanker

Bij wie kan prinses Kate (42) terecht met haar zorgen in deze moeilijke periode? Nu ze tegen kanker vecht, heeft de prinses meer dan ooit nood aan steunpilaren. Gelukkig heeft ze die ook in de vorm van hechte vrienden en natuurlijk haar familie. Van besties uit haar wilde schooljaren tot een royal die haar jarenlang onder haar vleugels nam. Deze mensen maken deel uit van Kates ‘inner circle’ en gaan voor haar door het vuur. 

Meer krantenkoppen in België

‘Most wanted’-verdachte gaat vrijuit voor moordpoging omdat bewijsmateriaal ‘vochtig’ is: “Rechtsstaat onwaardig”

Een man die in 2005 werd veroordeeld tot een celstraf van 25 jaar voor een poging tot moord en jarenlang op de Belgische ‘most wanted’-lijst stond, ontsnapt aan zijn straf. Het bewijsmateriaal in zijn zaak blijkt namelijk in zo’n slechte staat dat er geen proces meer mogelijk is. Dat heeft het hof van assisen in Henegouwen woensdag beslist. “Een rechtsstaat

Lees meer »

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

De Panne vernoemt interventieboot naar ex- hoofdredder ‘Bertje Puyt’

Op 16 augustus is de nieuwe, snelle interventieboot (60 Pk) van de reddingsdienst ingehuldigd. De naam van de boot verwijst naar wijlen Albert Depuydt, die in 1961 als eerste redder een zwembrevet behaalde en 34 jaar lang, tot zijn pensioen in 1994, hoofdredder was in De Panne.
The post De Panne vernoemt interventieboot naar ex- hoofdredder ‘Bertje Puyt’ appeared

Lees meer »

Van Aert in vervloekt 2024 al voor tiende keer tegen grond: van Benidorm over Dwars door Vlaanderen, Tour en Spelen nu Vuelta

Voor Wout van Aert lijkt 2024 wel vervloekt. Een wielerjaar waarin hij te veel moest incasseren. Onze landgenoot kende al heel wat pech, en moet na een nieuwe valpartij dus ook een kruis maken over het vervolg van zijn Vuelta. Een rotjaar zet zich voort… De Kempenaar was dit seizoen al tien keer betrokken bij grote en kleine valpartijen.

Lees meer »