Man probeert baby van vijf maanden te ontvoeren terwijl moeder auto inlaadt

In de Brusselse gemeente Ganshoren heeft een man zaterdagavond een baby van vijf maanden oud proberen ontvoeren. Dat schrijft de Franstalige krant Sudinfo. De dader van Roemeense afkomst kon gevat worden, maar zijn medeplichtige niet.

 

Meer krantenkoppen in België

Ensemble Respiro brengt concert ‘Barok & Beyond’: “Barok in een geheel nieuw jasje”

Op zaterdag 19 oktober vanaf 20 uur speelt het Ensemble Respiro een Concerti Grossi van Händel en Vivaldi én een gloednieuw Concerto Grosso van Siewald Degraeve, speciaal georkestreerd voor het ensemble. Het concert gaat door in de Sint-Godelievekerk in Heule-Watermolen.
The post Ensemble Respiro brengt concert ‘Barok & Beyond’: “Barok in een geheel nieuw jasje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke

Op Open Monumentendag zet de Sint-Salvatorkerk in Harelbeke, ook wel de kerk van Dewez genoemd, de poort wijd open voor zes gegidste rondleidingen. Het is een initiatief van De Roede van Harelbeke en de Stadsgidsen van Harelbeke. De gidsen van dienst zijn historicus Fhilip Vannieuwenhuyze en Corine Buysens.
The post Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke appeared first on

Lees meer »

Steven nieuwe voorzitter van Zwaantjes Rollerclub

Vorige week raakte bekend dat Marc Decraemer, 36 jaar voorzitter van Zwaantjes Rollerclub, de voorzittershamer doorgeeft. Hij wordt opgevolgd door Steven Vansteenkiste. “Het is voor mij een hele eer, maar heb er na de vraag van Marc toch enkele nachtjes van wakker gelegen. Ik doe het uit liefde en passie voor de club en voor deze sport.”
The post

Lees meer »

Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend”

Een groot straatfeest waarop iedereen welkom is. Zo wil Tordale zijn 55ste verjaardag vieren. Zonder academische zitting of andere plechtstatigheden. Op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur aan het hoofdgebouw in de Bruggestraat is het zover. Dan is het feesten geblazen.
The post Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend” appeared first on KW.be.

Lees meer »