LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE VROUWEN. Ene aanval na de andere op ingekort parcours, Kopecky mist voorlopig de slag

Vandaag wordt de tiende editie van de Amstel Gold Race voor vrouwen gereden. Vroeg in de wedstrijd werd de koers een uur lang stilgelegd door een ongeval op de route, waardoor het parcours stevig is ingekort. Weet Kopecky hiervan te profiteren? Volg de race hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

In het spoor van vader Daniël

Voor het eerst is het bij Matthias Vanhessche echt menens. De zoon van politieke gigant (36 jaar lokale politiek) en oud-burgemeester Daniël Vanhessche staat op plaats tien bij de verruimingslijst van CD&V+. Is er een nieuwe politieke spelverdeler in de maak?
The post In het spoor van vader Daniël appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jef Vermassen na nieuw drama bij zeventigplussers: “Die generatie heeft moeite met praten”

Bij een familiaal drama in Roeselare zijn afgelopen weekend een man en zijn vrouw, beiden zeventigers, om het leven gekomen. De laatste jaren lijken dergelijke feiten alleen maar toe te nemen. Dat merkt ook Vlaanderens bekendste assisenpleiter Jef Vermassen. “Die mensen zijn van een generatie waarin spreken over emoties moeilijk ligt”, zegt Vermassen, die bovendien pleit voor een update van

Lees meer »

Vader van schoolschutter aangeklaagd: hij gaf geweer cadeau nadat 14-jarige dreigde met schietpartij

Colin Gray (54), de vader van Colt Gray (14) die bekend heeft vier mensen doodgeschoten te hebben op zijn school in de Amerikaanse staat Georgia, is gearresteerd. De man wordt onder meer beschuldigd van doodslag. Hij had zijn zoon het gebruikte geweer cadeau gegeven, nadat de twee nochtans ondervraagd waren over dreigementen om een schietpartij op school uit te voeren.

Lees meer »

Gered dankzij briefje in McDonald’s: ouders proberen eigen dochter te ontvoeren naar Turkije

Een briefje met een noodkreet dat ze ontvoerd was, tijdens een tussenstop in de handen geduwd van een verkoopster bij McDonalds in Hongarije. Dat bracht de gevangenhouding van een meisje door haar eigen ouders ten einde voor ze helemaal in Turkije waren. Haar ouders uit Hamme, en enkele familieleden die hielpen bij de ontvoering, werden door de Dendermondse rechtbank veroordeeld.

Lees meer »

Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten in Sint-Amands met een jachtgeweer: “Ik fluisterde nog: ‘ik ga dood’”

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »