Doe de Jongerenstemtest: ontdek welke partij het beste bij je past

Moet je voor het eerst gaan stemmen op 9 juni? Dan kan je onze Jongerenstemtest invullen. Op basis van 35 stellingen ontdek je welke partijen jou het meeste liggen. Hieronder kan je meedoen aan De Jongerenstemtest. 

Meer krantenkoppen in België

Justine Ghekiere ontvangt Kristallen Zweetdruppel als beste helper van 2024

Justine Ghekiere heeft dinsdag tijdens een gala-avond in Kruisem de Kristallen Zweetdruppel gekregen. De 28-jarige West-Vlaamse ontving de trofee na een beresterk seizoen. Op het WK in het Zwitserse Zürich vorige maand speelde ze een grote rol bij de tweede opeenvolgende wereldtitel van Lotte Kopecky.
The post Justine Ghekiere ontvangt Kristallen Zweetdruppel als beste helper van 2024 appeared first

Lees meer »

“Je ex verbrandt van de pijn”: prinses Mahra van Dubai slaat genadeloos terug naar overspelige echtgenoot

Prinses Mahra (30) van Dubai slaat terug. De dochter van emir Mohammed bin Rashid al-Maktoum (75) heeft een parfumlijn gelanceerd met de sprekende naam ‘Divorce’. Op het eerste gezicht niets bijzonders, ware het niet dat de prinses slechts enkele maanden geleden haar scheiding aankondigde, en daarbij zelfs de strenge islamitische regels overtrad. Nog opvallender is dat haar vader achter haar

Lees meer »

Frans Bauer is Rammstein niet: hoe Nederlandse voetbalschool in de Allianz Arena ondergrens bereikte

Nederland is gisteravond in München lelijk in zijn hempie gezet. Oranje onderging een reality check. De Nederlandse voetbalschool blijft steken in het verleden. Wie niet in staat is om een streepje Rammstein te brengen, wordt aan de top van het internationale voetbal “in alle onderdelen overklast”. Achtergrond bij de berging van de Oranje Vloot in de Allianz Arena.

Lees meer »

Proces rond ongeval bij bushokje waarbij Inès (15) het leven liet, komt voor in maart: “Er zijn nog veel vragen”

In de Kortrijkse politierechtbank is het proces ingeleid rond het dodelijk ongeval bij een bushokje in Wielsbeke op 21 augustus 2023. De 15-jarige Inès Moula kwam daarbij om het leven, haar moeder en een derde slachtoffer raakten zwaargewond. De betrokken partijen spraken conclusietermijnen af. “Er zijn nog veel vragen”, aldus de advocaat van moeder Farrah Debbar.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Vorig jaar had Linda veel stress, nu is ze er klaar voor”: Regi blikt vooruit op Sportpaleisconcerten én toekomst van Milk Inc.

Zijn ultieme droom komt in zeven Sportpaleizen. En aan de zijde van Linda Mertens (46). Weer full force na de geheimzinnige herrijzenis vorig jaar. “Het is prachtig om te zien hoe voorbereid ze vandaag is, we gaan er één groot feest van maken”, blikt Regi Penxten (48) vooruit naar wat in de volksmond dé grote comeback van Milk Inc. wordt

Lees meer »

LIVE WK RALLY. “Tot nu toe voel ik me goed”: Neuville tankt vertrouwen in shakedown, kroont hij zich als eerste Belg tot wereldkampioen?

Het (eerste) moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. “Natuurlijk willen we die titel graag pakken, maar onze eerste focus is om consistent te blijven”, blijft

Lees meer »