9/11 bleef Nederlander, die zonder te weten terroristen opleidde, achtervolgen: “Hij is totaal de vernieling ingegaan”

“Ik geef niemand de schuld van mijn fouten”, vertelde Rudi Dekkers, de man die zonder het te weten de terroristen van 9/11 opleidde, vorig jaar nadat hij zijn allerlaatste gevangenisstraf had uitgezeten. Broodmager, maar onverminderd levenslustig en vol plannen om weer een bedrijf te beginnen. Dinsdag overleed de berooide zakenman in een ziekenhuis in de Filipijnen aan de gevolgen van een hartaanval.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij gaat z’n geld niet vergooien aan luxe en feestjes”: de topweek van Mike De Decker door de ogen van mama Tamara

Eindelijk konden ze hun zoon omhelzen: Mike De Decker kwam na zijn triomf in de World Grand Prix Darts afgelopen nacht eindelijk thuis bij mama Tamara Gauwe en stiefvader Martin Kersbeeck. Hoe kijken de ouders naar zijn nieuwe status, zijn bom prijzengeld en hoe emotioneel hebben ze zijn triomf beleefd? “Martin sprong zo hard op bij zijn titel dat het

Lees meer »

Unieke beelden tonen noorderlicht in België en Nederland

Dankzij een zonnestorm die donderdagnamiddag de aarde bereikte, was ‘s nachts het noorderlicht uitzonderlijk goed te zien in België en Nederland. Op sociale media deelden enkele noorderlichtspotters hun indrukwekkende video’s uit onze regio. Ook in het Verenigd Koninkrijk en in Noord-Amerika waren kleurrijke taferelen te zien.

Lees meer »

Ziet Michel Van den Brande (64) zich gestraft voor doodsbedreigingen aan boekhouder? “Mijn ‘kindjes’ zijn bijna kapotgemaakt door hem”

“Ik ben het Belgische systeem grondig beu.” Stellingbouwer Michel Van den Brande (64) weet vandaag hoe zwaar de rechter tilt aan doodsbedreigingen tegenover een voormalige werknemer. De baas van Kontrimo in Temse zag de omzet van zijn bedrijf plots dalen van één miljoen euro per maand naar een luttele 18.000 euro. Dat gebeurde nadat hij boekhouder F.M. uit Gent in

Lees meer »

Twaalf doden bij ongeval met bus in Egypte

Een ongeval met een bus op een Egyptische autosnelweg heeft maandag 12 mensenlevens geëist. 33 anderen raakten gewond, meldt het ministerie van Gezondheid. Aan boord van de bus zaten studenten van de universiteit van Galala.

Lees meer »