“Met pijn in het hart”: Karl Vannieuwkerke en partner verkopen historische herenwoning in hartje Ieper

Wie op zoek is naar een bijzonder renovatieproject, moet in Ieper zijn. Immokantoor Home Hunters heeft sinds kort een prachtige herenwoning aan het Colaertplein in de aanbieding. De verkopers? VRT-gezicht en KW-columnist Karl Vannieuwkerke en zijn partner Caroline. “Bedoeling was hierheen te verhuizen. Maar vorige zomer vroegen we ons af: waarom eigenlijk?”

In een professioneel gemaakte video op de Facebookpagina van immokantoor Home Hunters uit Ieper leidt Karl Vannieuwkerke je rond in een “majestueuze herenwoning” aan het Colaertplein. Volgens de omschrijving een echt meesterwerk van architect Jules Coomans uit 1903. “Bij het betreden van de woning via de royale inkomhal word je onmiddellijk overweldigd door de grandeur ervan: een imposante trappenhal en een prachtige mozaïekvloer vangen je blik”, klinkt het.

(lees verder onder de video)

Het huis telt 12 kamers, een dubbele garage en een tuin. “Ideaal voor een gezinswoning of een vrij beroep”, prijst Karl Vannieuwkerke de woning aan in de video. Het is niet toevallig dat de presentator van Vive le Vélo opduikt in de video. Het huis is namelijk van hem en zijn partner Caroline Vereenooghe.

“We hebben het huis samen gekocht en dachten naar Ieper te verhuizen voor het gemak van het stadsleven”, vertelt Karl ons. “Kinderen dichtbij school, winkels te voet enzovoort. Maar we vroegen ons vorige zomer af waarom we eigenlijk zouden verhuizen.”

Karl bij zijn lammetjes in Diksmuide. Archiefbeeld. © Christophe De Muynck

“We wonen nu op een boerderij omringd door dieren en als het mooi weer is wanen we ons in de Provence. Bovendien hebben we allebei een heel drukke agenda en weinig tijd om een verbouwing op te volgen. We hebben dus beslist om opnieuw te verkopen. Met pijn in het hart, want het is een prachtig pand”, aldus Karl.

De vraagprijs voor de woning bedraagt 799.000 euro. Meer info op de website van Home Hunters.

The post “Met pijn in het hart”: Karl Vannieuwkerke en partner verkopen historische herenwoning in hartje Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vliegtuigen van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho in beslag genomen

De Braziliaanse politie heeft bij invallen in zes deelstaten in het land voor miljoenen euro’s aan activa in beslag genomen bij de bende van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho (65), ook bekend als ‘de Braziliaanse Escobar’. Hij is een van de grootste drugshandelaars aller tijden en zit in België in de gevangenis. Ook in ons land was er een arrestatie.

Lees meer »

Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland

Zoals zaterdag, heeft de Portugees Antonio Félix Da Costa (Tag Heuer Porsche) zondag de tweede ePrix in Portland gewonnen. Landgenoot Stoffel Vandoorne (DS Penske) wist de elfde plaats te bemachtigen op de veertiende van de zestien manches van het Formule E-kampioenschap.
The post Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We gingen niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

“Het was een slag in ons gezicht”: topscoorder en laagvlieger blikken terug op deelname aan ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »