LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA (14u). Belgen Witsel en Vermeeren starten op de bank tegen seizoensrevelatie Girona

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren. Krijgen we een even spectaculaire wedstrijd als in Girona? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Langere rij aan kippenkraam dan in stembureau in Tielt: “Extra promotie voor onze wijnactie wierp vruchten af”

Het is een fijne traditie in Tielt. Elke keer als er verkiezingen zijn bundelen enkele handelaars de krachten voor een wijnactie. Ook vandaag kon je gratis wijn scoren in Tielt, onder meer bij ‘t Dul Kieken aan het station. Vroeger diende je je stembrief te tonen om te kunnen genieten van de actie, maar aangezien de opkomstplicht werd afgeschaft hoefde

Lees meer »

Oude cinema en feestzaal CinéPalace in Kortrijk worden herbouwd

De Palace, het nieuwe gebouw op de gronden van de oude CinéPalace, is de nieuwe eyecatcher in de Zwevegemsestraat. Achter de nieuwe gebouwen bevindt zich de oude cinema- en feestzaal, waar tijdens eerdere renovaties betonrot werd vastgesteld. Dit vereist nu ingrijpende verbouwingswerken. CinéPalace wordt herbouwd voor de werking van Jeugdcultuurcentrum De Stroate. Deze tweede fase kost 1.271.399 euro.
The

Lees meer »

Acteur Maarten Ketels exposeert… en slaapt in Kortrijkse kapel

Vanaf donderdag 17 oktober gaat het Wonder Creativity Festival van start in Kortrijk. In de leegstaande Kapel van de Zusters Paulinen verzamelt acteur Maarten Ketels creatieve designers die hun werk exposeren. Zijn toewijding is zo groot dat hij er zelfs blijft slapen.
The post Acteur Maarten Ketels exposeert… en slaapt in Kortrijkse kapel appeared first on KW.be.

Lees meer »