“Ik kan het toernooi winnen”: Tiger Woods pakt record op Masters en droomt van zesde eindzege

Tiger Woods (48) heeft een nieuw record beet. De golflegende bereikte voor de 24ste keer op een rij de ‘cut’ op het majortoernooi van Augusta, de Masters. Woods doet zo ook de komende twee dagen nog mee. De Amerikaan deelt na een tweede ronde van 72 slagen de 22e plaats. 

Meer krantenkoppen in België

Chantal schreef boek over familie Degezelle

De nakomelingen van het echtpaar August en Silvia Degezelle-Deslé komen op zaterdag 21 september bijeen voor een familiefeest. “Het wordt net als 26 jaar geleden weer een ‘gezellig’ feest”, blikt Chantal Depaemelaere vooruit. De achterkleindochter van de stamouders stelde voor deze gelegenheid een familieboek samen.
The post Chantal schreef boek over familie Degezelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Barbara Sarafian (56) waakt over haar geluk. “Nog eens schijteverliefd worden? Dat ga ik niet meer doen”

Voor ‘Kotmadam Sarafian’ woonde Barbara Sarafian (56) onder één dak met zeven studenten. Confronterend? Niet zozeer. “Dankzij hen keek ik terug naar mezelf als twintigjarige.” Hoe ouder de actrice wordt, in haar hart en hoofd blijft ze eeuwig jong. Zelfs wanneer de menopauze, het moederschap en de liefde haar op de proef stellen. “The boutique of love is not closed,

Lees meer »

Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen

Woensdag 18 september knipte burgemeester Dirk De fauw zichtbaar trots in de binnentuin naast de voormalige kerk van de Zusters Redemptoristinnen in de Katelijnestraat het traditionele lint door. De herbestemming van het gebouw is onderdeel van een lange termijnplanning om de Stedelijke Academie te centraliseren.
The post Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »