Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen”

Sinds zaterdag 6 april kunt u aan de Kerkstraat 32 in Kuurne terecht bij Barbershop Kurd. Bezoekers werden het afgelopen weekend verwelkomd met een drankje, Turkse zoetigheden en Belgisch snoep. Het team achter Barbershop Kurd bestaat uit Nihat en Ocalan Arslan, samen met Can Gültekin.

Met feestelijke ballonnen presenteerde de eigenaar, Nihat Arslan, zijn nieuwe salon aan het publiek. Ocalan Arslan en Can Gültekin vervoegen het team. Nihat zelf is geen onbekende in Kuurne, aangezien hij ook het gezicht is van Pita/Kebab Snack Berat, die even verderop gelegen is in de Kerkstraat, ter hoogte van ’t Kruiske.

Ervaring in Turkije

“Ik heb dit pand zo’n twee jaar geleden aangekocht, nadat de pitta-pizzazaak die hier eerder gevestigd was, failliet ging”, vertelt Nihat. “Daarna zijn we begonnen met een volledige make-over van de zaak en hebben we deze omgevormd tot een kapsalon. Stijlvol en klassiek ingericht, maar toch ook helemaal van deze tijd met de sfeer van een moderne barbierzaak, zodat elke klant die onze zaak bezoekt er een echte belevenis aan over houdt.”

“Can, die acht jaar praktijkervaring heeft opgedaan als kapper in Turkije en er in diverse zaken heeft gewerkt, verhuisde ongeveer drie jaar geleden naar België en zal het gezicht en vaste kapper worden van Barbershop Kurd. De zaak zal elke dag geopend zijn, zelfs op zondag! We willen immers klanten die doordeweeks werken en daardoor de tijd niet vinden om naar de kapper te gaan, de mogelijkheid bieden om ook in het weekend langs te komen.”

Bij Barbershop Kurd kan je terecht voor diverse haarbehandelingen zoals het knippen en wassen van uw haar, het trimmen en verzorgen van de baard, gezichtsverzorging met stoom en de verzorging van de wenkbrauwen.

Mannen die Barbershop Kurd willen bezoeken, kunnen dit van maandag tot vrijdag doen van 9 tot 18.30 uur, op zaterdag van 9 tot 17.30 uur en op zondag van 10 tot 17.30 uur.

The post Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

Tweede alzheimermedicijn goedgekeurd in de VS

Het Amerikaanse farmabedrijf Eli Lilly heeft in de Verenigde Staten toestemming gekregen van toezichthouder FDA om een nieuw alzheimermedicijn op de markt te brengen. Het gaat om het tweede goedgekeurde medicijn dat de progressie van de slopende hersenziekte vertraagt.

Lees meer »

Jani Peiren verkeert in supervorm

Jani Peiren, een 24-jarige militair, is in topvorm. Nadat hij vorige week maandag in het Oost-Vlaamse Ursel een avondwedstrijd bij de elite 2 solo won, kroonde hij zich zondag in Lierde tot Belgisch kampioen bij de elite 3.
The post Jani Peiren verkeert in supervorm appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vlaamse leeuwen met handicap worden niet gelijk behandeld”: Actiegroep tekent present 10 juli

Op de Guldensporenviering in Kortrijk op woensdag 10 juli zal ook Actiegroep Recht op Ondersteuning aanwezig zijn. “Horen de Vlaamse onderhandelaars ons brullen en krijgen de 20.000 wachtenden eindelijk waar ze recht op hebben? Het regeerakkoord zal het uitwijzen”, klinkt het bij Youri Devlaminck.
The post “Vlaamse leeuwen met handicap worden niet gelijk behandeld”: Actiegroep tekent present 10 juli

Lees meer »

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »

Cercle krijgt steun van supportersvereniging 8830 uit Hooglede: “We willen interesse aanwakkeren in onze regio”

In café ‘t Geniep in Gits zijn enkele fans van Cercle Brugge met een supportersvereniging van hun favoriete ploeg gestart: 8830, wat verwijst naar de postcode van Hooglede-Gits. “We willen de interesse in Cercle in onze regio vergroten, én het voetbal op het hoogste niveau, want Roeselare is er niet meer.”
The post Cercle krijgt steun van supportersvereniging 8830

Lees meer »

“Probeer een eerlijke sprinter te zijn en wil andere renners niet hinderen”: Jasper Philipsen reageert voor het eerst op “onverwachte” declassering

Jasper Philipsen liet dan toch nog van zich horen na zijn tweede plek en latere declassering in de zesde Touretappe. “Ik ben ontgoocheld door de onverwachte declassering”, zegt hij in een statement. De sprinter van Alpecin-Deceuninck was na afloop bijzonder kwaad. Philipsen vloekte er op de ploegbus op los, zijn vriendin Melanie moest hem daar zelfs gaan kalmeren.

Lees meer »

Orbán ontmoet president Poetin in Moskou voor omstreden gesprek over oorlog in Oekraïne: “Vrede komt er niet zomaar, je moet ervoor werken” 

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin over de oorlog in Oekraïne gesproken. Orbán heeft het over een "vredesmissie", maar het bezoek stuit op heel wat kritiek bij Europese leiders. Zij benadrukken dat de Hongaarse premier niet kan spreken in naam van de Europese Unie, zelfs niet nu Hongarije voorzitter is van de

Lees meer »

Statements en vertraging kleuren eedaflegging Vlaams Parlement

De installatie van het nieuwe Vlaams Parlement verliep dinsdagnamiddag niet van een leien dakje. Naast statements over Vlaamse onafhankelijkheid, het cordon sanitaire en Palestina zorgde een speciale commissie over de geldigheid van de verkiezingen in Brussel voor anderhalf uur vertraging.

Lees meer »