VTM NIEUWS rouwt om collega Wouter De Boer (39): “Hij was niet alleen een straffe journalist, hij was ook een bijzonder mooi mens”

VTM NIEUWS rouwt om het verlies van goede collega en vriend Wouter De Boer. Wouter werkte bij VTM NIEUWS als journalist sinds 2012, eerst op de online redactie, later voor televisie. In het voorjaar van 2020 werd bij Wouter een kwaadaardige tumor in de hersenen vastgesteld. Twee weken geleden liet hij zijn collega’s weten dat er geen enkele behandeling meer mogelijk was. Sindsdien ging het snel. Gisteravond is Wouter gestorven. De collega’s wensen zijn vrouw en zijn twee kinderen veel sterkte bij het verlies van hun fantastische echtgenoot en papa: “Ook wij gaan Wouter missen als een bijzonder straffe journalist en een topkerel.” Wouter was amper 39. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw schooljaar in Internaat Noord in Roeselare start toch op 1 september: “Maar wel met een lekkere barbecue”

De lessen starten pas op 2 september, maar in het Internaat Noord in Roeselare werd het nieuwe schooljaar toch al op zondag 1 september op gang geschoten. Dat gebeurde wel op een heel erg leuke manier. De leerlingen van het internaat en hun ouders werden uitgenodigd voor een barbecue. “Op die manier start iedereen zonder veel minder stress aan het

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie

Met een straatfeest hebben de buren uit de Azaleastraat in Ardooie de zomermaanden feestelijk afgesloten. Naar buurtbewoner Donald Debel met uiterste precisie uitrekende, telt deze kortste, maar daarom niet de minst levendige straat van de Bloemenwijk 24 bewoners.
The post Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Roger en Dolores

Roger Beheydt (70) en Dolores Beswick (71) zijn allebei geboren en getogen in Roeselare. Meer nog: ze waren ook buren, en het stond in de sterren geschreven dat Cupido zijn liefdespijlen op hen zou richten. Vijftig jaar geleden beloofden ze elkaar officieel voor altijd en eeuwig lief en leed te delen, een belofte die ze
The post Goud voor

Lees meer »

Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten”

Familie en vrienden van Reinert Rosseel organiseren op zaterdag 14 september de tweede editie van RNRT Lightfest. “Dit is meer dan een festival met enkel optredens. Met tal van creatieve activiteiten eren we Reinert.”
The post Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten” appeared first on KW.be.

Lees meer »