VTM NIEUWS rouwt om collega Wouter De Boer (39)

VTM NIEUWS rouwt om het verlies van goede collega en vriend Wouter De Boer. Wouter werkte bij VTM NIEUWS als journalist sinds 2012, eerst op de online redactie, later voor televisie. In het voorjaar van 2020 werd bij Wouter een kwaadaardige tumor in de hersenen vastgesteld. Twee weken geleden liet hij zijn collega’s weten dat er geen enkele behandeling meer mogelijk was. Sindsdien ging het snel. Gisteravond is Wouter gestorven. De collega’s wensen zijn vrouw en zijn twee kinderen veel sterkte bij het verlies van hun fantastische echtgenoot en papa: “Ook wij gaan Wouter missen als een bijzonder straffe journalist en een topkerel.” Wouter was amper 39. 

Meer krantenkoppen in België

Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste”

Dit weekend, in de nacht van 7 op 8 september, is het dag op dag 80 jaar geleden dat Moorsele bevrijd werd. Ervaringsdeskundigen Georges Dumortier (92) en André Delrue (93) en enkele supporters van erfgoedvereniging Mortsella halen herinneringen op aan die periode.
The post Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste” appeared first on KW.be.

Lees meer »

In deze school geldt geen totaalverbod op smartphones: “Jongeren moeten leren omgaan met het gebruik ervan”

Terwijl sommige scholen in de regio ervoor kiezen om smartphones volledig te verbieden, volgt het Atheneum Nieuwpoort een meer gebalanceerde benadering. De school heeft ervoor gekozen om de smartphone niet volledig te verbannen uit de schoolomgeving. Dit staat in contrast met het beleid van sommige andere scholen, zoals het Sint-Bernarduscollege, dat schermverslaving en online pesten aanhaalt als redenen voor een

Lees meer »

Nieuwe koningin van Maori aangeduid

Nga Wai Hono i te Po is benoemd tot de nieuwe koningin van de Maori in Nieuw-Zeeland. De 27-jarige is het jongste kind en de enige dochter van koning Kiingi Tuheitia Pootatau Te Wherowhero VII, die op 30 augustus op 69-jarige leeftijd overleed.

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSA Spiko start nieuw werkjaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe werkjaar af met een namiddag vol spel en plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen.
The post KSA Spiko start nieuw werkjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Treinverkeer tussen De Panne en Koksijde hervat

Het treinverkeer tussen De Panne en Koksijde is sinds dinsdagavond 22.30 uur hervat nadat het een hele dag stil lag toen een vrachtwagen alle bovenleidingen aan een overweg in Veurne afreed. “Onze ploegen waren de volledige dag in de weer met de herstellingen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel. Daarbij werd onder meer een werktrein ingezet.
The post Treinverkeer tussen

Lees meer »

Wie zijn ‘Poepie’ en ‘Muis’, het ambulancierskoppel uit de nieuwe VRT-docureeks? “Terwijl we wachten, bespreken we of we ’s avonds videekes eten”

Ze noemen elkaar ‘Poepie’ en ‘Muis’. Zo kent het hele ambulancierswereldje hen en binnenkort ook heel Vlaanderen, want ze zijn het opvallendste stel collega’s uit de nieuwe VRT1-reeks ‘112 Hulp is onderweg’. Silke (29) en Julian (30) werden op de dienst spoedgevallen weerloos getroffen door een coup de foudre, trouwden én rijden elke dag samen uit met de ambulance. “Onderweg

Lees meer »