Minderjarige verdachte geïdentificeerd voor dreigmail aan dertigtal Waalse scholen 

Er is een verdachte geïdentificeerd voor de dreigmail die naar verschillende Waalse scholen gestuurd werd. Dat heeft VRT NWS vernomen. Het zou gaan om een minderjarige. 

Meer krantenkoppen in België

Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik een goed feestje geven en deel schenken aan het goede doel”

In de populaire VRT 1-quiz ‘Switch’ schittert deze week Kaat De Rauw (20) uit Anzegem. De studente vroedkunde is in remissie nadat er begin vorig jaar lymfeklierkanker werd vastgesteld. “Ik wilde met mijn deelname ook kanker bij jonge mensen bespreekbaar maken.”
The post Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als Dedecker zo verder doet, wordt een fusie noodzakelijk”: N-VA-kopstuk Marc Descheemaecker wil Middelkerkse politiek wakker schudden

Wie Marc Descheemaecker zegt, denkt aan de spoorwegen. In de herfst van zijn carrière wil de ex-spoorbaas de lokale politiek in. In Middelkerke, waar hij de handschoen opneemt tegen burgemeester Jean-Marie Dedecker, zijn verre buur. Saillant detail: in juni stonden de twee pitbulls nog zij aan zij op de West-Vlaamse lijst van N-VA. Aan pit zal het niet ontbreken in

Lees meer »