“De meeste vrouwen vinden een grote man sexy”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ ligt duidelijk goed in de markt

Hij is vlot, speels, net geen 2 meter, heeft diepblauwe ogen om in te verdrinken, kan rekenen op een uitgebreid sociaal netwerk én toch is hij nog single. Thomas Leplae uit het West-Vlaamse Woesten roept daarom de hulp in van ‘Boer zkt vrouw’-presentatrice Dina Tersago. De 30-jarige melkvee- en aardappelboer droomt zelfs luidop van enkele ‘kleine patatjes’. “Ik hoop stiekem dat één van hen later mijn levenswerk zal voortzetten”, vertelt hij aan ‘TV Familie’. 

Meer krantenkoppen in België

Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten na botsing tussen Lijnbus en twee voertuigen

Op de afrit van de E403 in Torhout gebeurde vrijdagmiddag rond 16.30 uur een verkeersongeval waarbij een Lijnbus en twee voertuigen betrokken waren. Het ging om een kop-staartbotsing bijna bovenaan de brug om naar Torhout te rijden. Op de Lijnbus zaten geen passagiers, in een van de wagens raakte iemand lichtgewond.
The post Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten

Lees meer »

Stan zit in het buitengewoon onderwijs en is bijna twee uur onderweg naar school: “Hij valt in slaap tijdens de eerste les”

95 procent van de leerlingen van het buitengewoon onderwijs is maximaal negentig minuten onderweg naar school met de bus, beweerden De Lijn en de overheid vorige week nog. Je zal maar bij die andere 5 procent horen. Zoals Stan Deurinck uit Hove. Hij is bijna twee uur onderweg naar zijn school in Bornem, enkele reis. “Woensdag is hij tijdens de

Lees meer »

Nieuwe eenjarige staatsbon levert rendement van 1,93 procent netto op

De nieuwe staatsbon met een looptijd van één jaar zal een rente van bruto 2,75 procent opleveren, oftewel 1,93 procent netto. Dat maakt het Agentschap van de Schuld dinsdag bekend. De staatsbon op tien jaar levert een rente van bruto 2,80 procent op, of netto 1,96 procent. Het rendement ligt daarmee zoals verwacht een pak lager dan de populaire staatsbon

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »

Nieuwe expo herdenkt bevrijding door troepen van Maczek: “Tielt had altijd een speciaal plaatsje in het hart van mijn grootvader”

Tachtig jaar geleden werd Tielt na hevige straatgevechten bevrijd van de Duitsers door de troepen van de Poolse generaal Maczek. Vrijdagavond werd dat ceremonieel herdacht in Huis Mulle, gevolgd door de officiële opening van een expo over de bevrijding. Karolina Maczek had de eer die expo te openen. “Generatie op generatie wordt de fakkel der herinnering hier doorgegeven.”
The

Lees meer »

Van “Professorenpartei” tot de geheime dienst die hen in de gaten houdt voor extremisme: waar staat de AfD voor?

Na een duidelijke overwinning tijdens de deelstaatverkiezingen afgelopen weekend heeft Alternative für Deutschland, afgekort AfD, zich sterker verankerd in het Duitse politieke veld. Binnen en buiten Duitsland kent de partij sterke aanhangers, maar ook tegenstanders. Controverse is de partij niet onbekend, maar wie zit achter de partij? En waar staat de partij voor?

Lees meer »

Ze kan niet zingen en heeft hits dankzij ‘money van pa’: ‘Sugardaddy’-zangeres Roxy Dekker gaat viraal met lied over haatreacties

De Nederlandse zangeres Roxy Dekker (19) – bekend van het nummer ‘Sugardaddy’ – heeft in korte tijd 1 miljoen views getrokken met een eerste voorproefje van haar nieuwe single. Daarop zingt de succesvolste Nederlandse artiest van dit moment over de complottheorie dat ze alleen hits scoort omdat ze een ‘industry plant’ is. Wat betekent dat en is Roxy het inderdaad?

Lees meer »