Chef Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misverstand’ zoekt naar balans: “Voor het eerst in mijn leven heb ik beslist om meer aan mezelf te denken”

Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” 

Meer krantenkoppen in België

Brandweerman sterft tijdens interventie in Oostenrijk – Meer dan meter sneeuw leidt tot lawinegevaar in Beierse Alpen

In Oostenrijk is een brandweerman tijdens een interventie om het leven gekomen. Dat meldt de gouverneur van de deelstaat Neder-Oostenrijk. De dodentol van cycloon Boris komt zo op zeven te staan. Roemenië is voorlopig het zwaarst getroffen met vijf doden, in Tsjechië is sprake van vier vermisten. Ook in Polen viel een dodelijk slachtoffer. Nog in Oostenrijk raakte een wandelaar

Lees meer »

Dieven aan de haal met 5 meter hoog opblaasbierblik van Average Rob na BK Beerpong: “24 uur de tijd om het anoniem terug te brengen”

Zaterdag vond in het Lichtervelde het BK Beerpong plaats. Deze editie was een groot succes, ware het niet dat tijdens het evenement het grote opblaasbierblik van ‘Tout Bien’, het eigen bier van influencer Average Rob gestolen werd. “Het moet een doordachte operatie geweest zijn, waarbij enkele flauwe grapjassen de elektriciteit afkoppelden, de touwen en spanbandjes van het opblaasblik losmaakten, die

Lees meer »

Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek

Van brullende gitaren tot de opzwepende beats van enkele gekleurde en compleet absurde DJ’s? Dag twee van Het Schippersweekend wist op enkele uren tijd verschillende generaties te verenigen met één en dezelfde boodschap: Lauwe houdt van muziek!
The post Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pater en missionaris Jozef Lannoo (94) uit Tielt overleden: Vriend en moordenaar Staf Van Eyken mocht begrafenis bijwonen, maar weigerde

Jozef Lannoo uit Tielt, ook wel beter gekend als pater Jef is op 94-jarige leeftijd overleden. Pater Jef zette zich jarenlang in voor jongeren in heel Vlaanderen. Hij was ook missionaris en trok na zijn pensioen zijn broer, pater Luk achterna naar Haïti. Daar verdiepte hij zich volledig in de evangelisatie en het vrijwilligerswerk in de grootste sloppenwijk van de

Lees meer »

Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren

Ondanks herhaaldelijke betrappingen bleef E.X. mensen zonder geldige verblijfsdocumenten in zijn pizzeria’s in Oostende en Middelkerke tewerkstellen. Dat kan de 42-jarige Albanees nu zes maanden cel en een fikse boete opleveren.
The post Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot”

Op zaterdag 21 september is er de achtste editie van Bère retrokoers. Het wordt opnieuw een knotsgekke bedoening voor zowel peuters, kleuters, jongeren als volwassenen. Het team heeft alles in het werk gesteld om er opnieuw een boeiende en prijzenrijke editie van te maken.
The post Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot” appeared first on

Lees meer »

‘De verraders’ heeft diepe indruk achtergelaten bij William Boeva: “Wat een waanzinnig mens is Ingeborg”

“Ik wou al lang eens de slechterik spelen.” William Boeva (34) is dit seizoen één van de drie verraders in het gelijknamige VTM-programma. “Toen ik Stafs hand op mijn schouder voelde, had ik meteen zin om de boel te saboteren.” Maar de komiek, die al vaker pleitte voor meer inclusie, heeft ook een gevoelige kant. “We moeten blijven luisteren naar

Lees meer »

Stadsbestuur van Menen neemt afscheid van 14 collega’s tijdens pensioenfeest: “Nu is het tijd om volop te gaan genieten van het leven”

Pensioen? Het is een feestelijk moment en betekent voor heel wat mensen de start van een nieuw hoofdstuk in het leven. Ook binnen de kringen van het stadsbestuur van Menen wordt dergelijk moment in de verf gezet. Zo werd in wzc Adante op toepasselijke manier afscheid genomen van veertien werkkrachten, die zich nu volop in het leven zullen kunnen storten.<br

Lees meer »