? De Morgen brengt De Afgehaakten in beeld: ‘Politieke partijen zijn vooral met zichzelf bezig’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde

Zaterdag werd de nieuwe locatie van Rugby RSL officieel geopend. De rugbyclub huist sinds kort op Schiervelde waar één van de voetbalvelden werd omgevormd tot een rugbyterrein met daarbij ook een kantine.
The post Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Debat bij Dyade waar mensen met beperking centraal staan

Ben je benieuwd naar de standpunten van de lokale politieke partijen tegenover mensen met een handicap? Kom dan op zondag 8 september om 10 uur naar het CC Grote Post voor een uniek politiek debat over inclusie.
The post Debat bij Dyade waar mensen met beperking centraal staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkeershinder na botsing tussen vrachtwagen en auto op kruispunt

Op het kruispunt van de Brugsesteenweg met de Monnikshoekstraat in Veurne kwam het dinsdagmiddag tot een verkeersongeval. Een Peugeot met Duitse nummerplaten en een vrachtwagen kwamen er met elkaar in botsing.
The post Verkeershinder na botsing tussen vrachtwagen en auto op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Leclerc en Piastri strijden om de zege, Verstappen op weg om schade te beperken

De Formule 1 zomerstop is achter de rug en na Zandvoort trekken de F1-piloten dit weekend naar het Italiaanse Monza, de thuishaven van Ferrari. Vorige week was Lando Norris (McLaren) duidelijk sneller dan drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) en ook dit weekend pakte de Brit uit in de kwalificaties met een nieuwe pole-positie. Verstappen begint pas vanaf positie 7.

Lees meer »

“Geheim plan voor terugkeer naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

“Zelensky zou in 2022 verlies van Donbas en Krim aanvaard hebben”: Boris Johnson trapt opnieuw in val van Russische komieken

Boris Johnson is opnieuw het slachtoffer geworden van een telefoongrap. Op de beelden is te zien hoe de Britse ex-premier zijn inkijk geeft op de oorlog in Oekraïne. Hij spreekt vrijuit en is zich duidelijk van geen kwaad bewust. “Premier Zelensky zou in 2022 het verlies van de Donbas en de Krim aanvaard hebben, op voorwaarde dat zijn land bescherming

Lees meer »

Mama van Hannelore (21) richt zich tot haar doodrijder in rechtbank: “Heel teleurgesteld dat hij slachtofferrol aanneemt”

De 42-jarige Wesley D., die Hannelore Reyniers (21) vorig jaar onder invloed van heroïne doodreed, hoopte in de rechtszaal wat van zijn drie jaar cel af te peuteren, maar botste op een vlijmscherpe uithaal van het parket. “Hij heeft nul schuldinzicht.” De mama van Hannelore sprak de doodrijder van haar dochter toe in een emotionele brief: “Wij zijn opnieuw teleurgesteld.”

Lees meer »