Club wint van PAOK, maar houdt zure nasmaak over aan gemiste strafschop en drie schorsingen voor terugmatch

Club Brugge heeft de eerste horde richting de halve finales van de Conference League genomen door in eigen huis met 1-0 te winnen van PAOK. De zege van blauw-zwart kreeg wel een bitter randje, want Thiago miste een strafschop én de Braziliaan is net als De Cuyper en Mechele geschorst voor de terugmatch in Griekenland. 

Meer krantenkoppen in België

“Het duistere familiegeheim van Lyn en haar broer Tim komt weldra boven”: ‘Thuis’ belooft enkele verrassende twists

Een groepverkrachting, een dode en zelfs een kind dat uit de doden is opgestaan: de eerste maand van het 30ste seizoen van ‘Thuis’ was best pittig. Gelukkig zorgden enkele nieuwe gezichten, prille liefdes en eerste kussen voor wat aangenaam tegengewicht bij al die emotionele ellende. Maar hoe gaat het seizoen nu verder? ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert ligt alvast een tip van

Lees meer »

Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven”

Lijsttrekker van Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont werd slachtoffer van ernstig vandalisme aan haar affiches in Otegem. Ze diende een klacht in bij de politie.
The post Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jean-Louis Dupont, de Belgische advocaat die met zaak-Diarra de transfermarkt weer aanvalt: “Doet hij het voetbal een dienst, of de machtige elite?”

Het Hof van Justitie heeft Lassana Diarra vandaag gelijk gegeven in zijn zaak tegen de FIFA. Een potentiële bom onder de transfermarkt, met een mysterieuze Belg die het lont aanstak: Jean-Louis Dupont (59). Hij was ook al de advocaat achter het Bosman-arrest. Verdedigde Tom Boonen, Alberto Contador en David Beckham. Onderhoudt nauwe banden met Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez en de

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We komen snel naar huis, maar het gevaar is voor ons nog niet geweken”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Colruyt Group sluit succesvol tweede Belgische mosselseizoen af

Colruyt Group viert het einde van het tweede succesvolle mosselseizoen van Zeeboerderij Westdiep, de eerste commerciële zeeboerderij in België. Gelegen voor de kust van Nieuwpoort, werd de installatiewerken van dit ambitieuze project gestart in februari 2022,met als doel duurzame Belgische mosselen te kweken. De eerste oogst vond plaats in de zomer van 2023 en sindsdien zet het bedrijf in op

Lees meer »

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »

Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath

Afgelopen nacht werd bij Christie Herckenrath, de voorzitter van Vooruit Brugge, een glazen achterdeur kapot geslagen. De twee vermoedelijke daders vluchten met haar elektrische fiets en via de tracer erop kon de politie hen traceren en oppakken.
The post Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath appeared first on KW.be.

Lees meer »

Florida zet zich schrap voor nieuwe orkaan

De Amerikaanse staat Florida bereidt zich voor op de komst van een nieuwe orkaan, minder dan twee weken nadat orkaan Helene grote verwoestingen aanrichtte in een groot deel van het zuidwesten van de Verenigde Staten. Gouverneur Ron DeSantis heeft zaterdag in 35 county’s de noodtoestand uitgeroepen.

Lees meer »