Brugse binnenstad stroomt vol met PAOK-fans, enkelingen bestuurlijk aangehouden: “Andere bedoelingen dan match bijwonen”

Een 2.000-tal Griekse PAOK-fans toverden donderdagmiddag de Brugse binnenstad om tot één groot voetbalfeest. Buiten af en toe wat vuurwerk, luid gejoel en gezang verliep de middag en vooravond voorlopig zonder al te grote incidenten. De politie onderschepte wel een voertuig met vijf Griekse supporters die in het bezit waren van boksbeugels. Het vijftal werd bestuurlijk aangehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Wereldwijde voedselprijzen stabiel gebleven in juni

De wereldwijde voedselprijzen bleven in juni gemiddeld onveranderd in vergelijking met mei. Een daling van de graanprijzen compenseert de hogere prijzen van producten zoals plantaardige oliën, boter en suiker. Dat heeft de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) vrijdag gemeld.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Froya en Mark kochten stukje berg in de Alpen: “Hier leven is leren loslaten en berusten in wat komt”

Wie definitief uit Antwerpen vertrekt, laat veel achter. Dat zou je toch denken. Wij spraken Antwerpenaren die lang geleden of heel recent hun koffers pakten, iedereen die hen lief was dag zeiden en naar het buitenland verkasten. Vijf keer een verhaal over met weinig of niks vertrekken en (wellicht) nooit meer willen terugkeren. Aflevering 1: Froya en Mark uit Borgerhout

Lees meer »

“Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen denken”: Soy Bean Sisters Inge (47) en Charlotte (42) stimuleren je natuurlijke schoonheid

Deze zomer bundelen Inge Deceuninck (47), oprichter van de Natural Face Lifting Academy, en haar zus Charlotte (42), zaakvoerster van restaurant Zaag en Zeef, de krachten in Roeselare. Onder de naam ‘The Soy Bean Sisters’ organiseren ze workshops face yoga waarvan enkele gecombineerd worden met een kookdemo gezonde voeding.
The post “Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen

Lees meer »

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »