Zoektocht naar verdere stoffelijke overschotten Émile (2) stopgezet

De plaats waar een wandelaar ruim een week geleden stoffelijke resten vond van Émile, het jongetje dat vorig jaar verdween in Le Vernet, is vrijgegeven. Dat wil zeggen dat de politie stopt met zoeken, zo heeft de procureur gezegd.

 

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet veilig geland in Eindhoven met 30-tal andere Belgen

Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en cameraman Stijn De Smet (37) zijn geland in Eindhoven. Ze konden vandaag terugkeren naar huis vanuit Beiroet nadat ze er werden aangevallen in de nacht van woensdag op donderdag. Het duo zat aan boord van het militaire vliegtuig dat vanmorgen vanuit Eindhoven richting Libanon vertrok, om onder meer Belgen en Nederlanders te repatriëren.

Lees meer »

Skeeleren bij Katjarisu

Schaats- en skeelerclub Katjarisu heeft zijn jaarlijkse clubkampioenschap voor de jeugd georganiseerd (foto), gevolgd door een uurrit.
The post Skeeleren bij Katjarisu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Conny Van Exem wint prijs Destrooper

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot. Daarnaast werd ook gestreden om de prijs Destrooper. Conny Van Exem van schuttersgilde Ieper Willem Tell schoot hierin de meeste punten bijeen. Ze kreeg als beloning een pakket koekjes van Jules Destrooper. Ze ging met plezier
The post Conny Van

Lees meer »

Johanna en Alex zijn een gouden paar

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Alex Barra (72) en Johanna Korber (70) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Waregem op 27 september 1974. Alex werd geboren in Zulte op 16 juni 1952. Johanna zag het levenslicht in Waregem op 16 februari 1954. Ze hebben twee kinderen: Davy en Nicky,
The post Johanna en

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag

Nu zondag 6 oktober neemt 247TailorSteel Hooglede deel aan Open Bedrijvendag. De Nederlandse plaatstaalbewerker opent de deuren voor het grote publiek. Van 10 tot 17 uur is iedereen welkom voor een unieke blik achter de schermen van de toonaangevende fabrikant.
The post TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

G-wielrenner Marvin Odent krijgt warm onthaal in thuisdorp Hollebeke: “Dit doet nog meer deugd dan die bronzen medaille zelf”

In Hollebeke verzamelden zondagavond tientallen supporters en sympathisanten om fietser Marvin Odent (41) te feliciteren met zijn bronzen plak, die hij behaalde op het WK G-wielrennen. De sporter kreeg een warm welkom en hij bleef daardoor niet onaangeroerd. “We zijn blij dat Marvin is opengebloeid in zijn sport, want we hebben moeilijke momenten gekend”, aldus papa Marnick en mama Carine.<br

Lees meer »

KIJK. Luisteraars beseffen pas na jaren waarover danshit ‘Macarena’ écht gaat: “Ik ben in shock”

Het iconische nummer ‘Macarena’ – dat jong en oud aan het dansen krijgt – verrast een nieuwe generatie. Wat voor velen een vrolijke dansklassieker lijkt, blijkt een pikante ondertoon te hebben die door veel jonge luisteraars nu pas wordt opgemerkt. Op sociale media gaan zowel het lied als de reacties viraal. “Waarom heb ik dit nooit eerder opgezocht?!”

Lees meer »