Roeselaarse horeca-uitbater krijgt werkstraf en boete voor reeks gewelddadige incidenten in Hooglede en Harelbeke

Een 24-jarige horeca-uitbater uit Roeselare krijgt een werkstraf van 60 uur en moet 400 euro boete betalen na een reeks gewelddadige incidenten. Hij sloeg twee lastige klanten en raakte slaags met een man die hij verdacht van overspel met zijn vriendin. Ook de vrouw kreeg een duw.

Op 11 juli 2020 zorgde een klant voor problemen in het café in Hooglede dat de beklaagde E.E. destijds uitbaatte. Portiers leidden de man naar buiten, maar die kreeg in het tumult een slag op zijn oog en liep een hersenschudding op. E. wees naar zijn portiers als schuldigen voor de klap maar de rechter stelde hem zelf verantwoordelijk.

Steen door voorruit

Twee jaar later kreeg E.E. het aan de stok met een klant van zijn club in Harelbeke. K.D. (27) werd er na een lange discussie buitengezet maar liet het daar niet bij.

Toen E. tegen de ochtend zijn club verliet, gooide D. een steen door de voorruit van diens auto. De mannen gingen vervolgens met elkaar op de vuist. K.D. werd op zijn beurt veroordeeld tot drie maanden met uitstel en 600 euro boete.

Overspel?

Op 15 mei drong E.E. dan weer de woning van zijn vriendin binnen omdat hij haar verdacht van overspel. Hij duwde haar opzij en stormde naar boven. Volgens de vrouw was de andere man in huis gewoon een vriend, maar E.E. gaf hem meerdere vuistslagen.

Dat laatste gaf hij wel toe al ontkende hij dat hij ook zijn vriendin een duw gaf. Zijn advocaat pleitte bovendien dat er sprake was van een vorm van uitlokking gezien het vermeende overspel.

De rechter ging echter niet mee in dat verhaal en verklaarde E. schuldig over de hele lijn.

The post Roeselaarse horeca-uitbater krijgt werkstraf en boete voor reeks gewelddadige incidenten in Hooglede en Harelbeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »

KIJK. Ondanks hevige regen van afgelopen maanden: het festivalterrein van Rock Werchter ligt er prima bij

Donderdag start de 48ste editie van Rock Werchter. Het festivalterrein heeft de regen van de afgelopen maanden goed doorstaan; slechts hier en daar zijn enkele modderplekken te bespeuren. De organisatie, Live Nation, heeft dan ook extra hard gewerkt. “Er is water weggepompt en er zijn stukken terrein verhard”, vertelt woordvoerder Nele Bigaré. VTM NIEUWS kreeg al een rondleiding op het

Lees meer »

Groen hekelt openstellen Ketelstraat in Izegem voor verkeer: “Onnodige stap”

Arbeiders zijn volop bezig het laatste stukje Centrumbrug over het spoor te belijnen zodat ook dat terug open gezet kan worden voor alle verkeer. Vanaf dan zal het mogelijk zijn vanuit Emelgem richting Korenmarkt te rijden, maar dan moet je voortaan wel afslaan richting Ketelstraat. Vooruit-Groen vreest dat daar problemen van zullen komen.
The post Groen hekelt openstellen Ketelstraat

Lees meer »

Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Na net geen 50 jaar nam Lieven Vervenne ontslag uit het bestuur van het Davidsfonds Wevelgem. Afgelopen maandag werd hij uitgebreid bedankt voor wat hij op cultureel vlak heeft verwezenlijkt. Lieven zelf, die keek vooruit. Naar een volgende activiteit waarvoor hij de contacten aan het leggen was.
The post Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Lees meer »

Rechtszaak tegen Alec Baldwin gaat definitief door

Een rechter in de Amerikaanse staat New Mexico heeft officieel groen licht gegeven voor de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De Hollywoodacteur wordt dood door schuld verweten na een fataal schietincident op de set van film Rust in 2021. Daarbij kwam een cameravrouw om het leven.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde

De Koksijdse wandelzoektocht is elk jaar een succes. Ook dit jaar kunnen speurneuzen Koksijde tot 31 augustus op een unieke manier ontdekken. Voor 4 euro krijg je een route vol verrassingen.
The post Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Provocerende” (en verwijderde) video met Onana die “op scheenbeen van Mbappé gaat tackelen” doet wenkbrauwen fronsen in het buitenland

Wat bedoeld was als een ludieke video, is uitgegroeid tot een ongewild brandhaardje. Een clip van de Brusselse komiek Pablo Andres met Amadou Onana (22) in de hoofdrol doet de wenkbrauwen fronsen in het buitenland. Of toch de zin waarin Onana zingt dat hij “het scheenbeen van Mbappé zal tackelen.” De video werd gedeeld op de sociale media van de

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Joe Biden laat nu ook al een steek vallen bij de dagelijkse meme van KW! ? En zo iemand wil dan president worden!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »